Επιστρέφει και ο Mr Big στο νέο Sex and the City

Πατούλια Κατερίνα
Επιστρέφει και ο Mr Big στο νέο Sex and the City

Αυτό είναι τα καλύτερα νέα για το sequel του Sex and the city.

Μέχρι πριν έναν μήνα γνωρίζαμε πως το μοναδικό αρσενικό που θα επέστρεφε στο νέο sequel του Sex and The City ήταν ο Aidan, άκα John Corbett. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος είχε περιοριστεί να πει πως θα τον δούμε σε αρκετά επεισόδια.

Τώρα, όμως, έρχεται μέλος της παραγωγής του HBO Max στην Daily Mail πως όχι μόνο θα δούμε τον Aidan αλλά στο SATC θα εμφανιστούν και δύο ακόμα αγαπημένα μέλη του original cast.

Μιλάμε για τον David Eigenberg, τον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό Steve, τον αγαπημένο της Miranda και πατέρα του γιου της. Και κρατήσου. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί, στη σειρά επιστρέφει και ο Mr Big!

Ναι ναι, ο Chris Noth πείστηκε και θα επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.
Μέχρι τον Φεβρουάριο οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν υπογράψει για τη συμμετοχή τους στο reboot και οι fans ήταν έξαλλοι με την απουσία του Mr. Big και τουSteve Brady.

Αυτή που δεν θα επιστρέψει στο Sex and the City, είναι η αρχική στυλίστρια της σειράς, Patricia Field η οποία αντικαταστάθηκε από την Molly Rogers.

Η Patricia έδειξε την άποψη που έχει για την αντικατάστασή της με μια φωτογραφία στο Instagram προφίλ της έτερης απούσας από το reboot.




Patricia Και Kim Cattrall αποφάσισαν να μείνουν εκτός SATC και ήπιαν καφέ μαζί!