Αποκάλυψη: Η Νaomi Campbell ήθελε να γίνει μητέρα πάνω από 10 χρόνια

Αποκάλυψη: Η Νaomi Campbell ήθελε να γίνει μητέρα πάνω από 10 χρόνια

Το supermodel έγινε μαμά για πρώτη φορά την περασμένη Τρίτη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

H Νaomi Campbell ήθελε εδώ και πολύ καιρό να γίνει μητέρα. Αυτό εκμυστηρεύθηκε μια πηγή στο περιοδικό People. Το supermodel, που ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ότι καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό ν' αποκτήσει ένα παιδάκι, λέει στενός φίλος του διάσημου μοντέλου στο περιοδικό.

Η Campbell μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα μέσα σπό το προσωπικό της account στο Instagram, αναρτώντας μια γλυκιά φωτογραφία με το χέρι της να κρατά τα πατουσάκια της μικρής της κόρης.


https://www.instagram.com/p/CPA-OI0JwBp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήθελε ένα μωρό για εδώ και χρόνια, περισσότερα από 10», λέει η πηγή. «Και όποιος εκπλήσσεται που η Naomi έχει πια ένα μωράκι -αν και μόνη της-, με τον δικό της τρόπο και το δικό της χρονοδιάγραμμα δε γνωρίζει τη Νaomi Campbell», προσθέτει η πηγή.

Το νέο ξάφνιασε τους πάντες. Το 50χρονο μοντέλο έγραψε στην ανάρτησή της:

«Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μητέρα της. Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το δέσιμο που θα έχουμε για μια ζωή, αυτόν που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», έγραψε η Naomi.



H superstar της πασαρέλας, έχει εκδηλώσει εδώ και πολλά χρόνια την αγάπη της για τα παιδιά. Πάντα εξέφραζε την επιθυμία της να γίνει και εκείνη μανούλα. Σε παλιότερες δηλώσεις της είχε παραδεχτεί: «Σκέφτομαι κάθε στιγμή πως θέλω να κάνω παιδιά». Συζητώντας για τη βιολογική επιθυμία των γυναικών να αποκτήσουν παιδιά, η ίδια είχε προσθέσει: «Τώρα με τον τρόπο που η επιστήμη έχει εξελιχθεί, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω όταν και όπως το θέλω».

Επίσης, δεν απέκλεισε τη δυνατότητα υιοθεσίας ενός παιδιού.