Kim Kardashian: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Psalm, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι (photos)

Kim Kardashian: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Psalm, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι (photos)

Ο Psalm έγινε δύο χρόνων και το θεματικό party του ήταν το κάτι άλλο!

Δύο χρόνων έγινε ο Psalm West με τη μαμά, Kim Kardashian, να του διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Αν και τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού των Kardashian-West ήταν ανήμερα της γιορτής της μητέρας, δηλαδή στις 9 Μαΐου, τελικά γιορτάστηκαν μεγαλοπρεπώς μερικές μέρες αργότερα.

Η Kim, λοιπόν, διοργάνωσε ένα πάρτι για τον γιο της με θέμα τις κατασκευές και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το event στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην παρακάτω gallery θα τις δεις αναλυτικά.

Οι φίλοι και η οικογένεια του Psalm ήταν εκεί για να χαρούν όλοι μαζί του και να σβήσουν την τούρτα του. Και όλοι, φυσικά, πήραν τα απαραίτητα σύνεργα για να είναι μέσα στο θέμα. Γιλέκα, σκληρά καπέλα, κώνοι κυκλοφορίας, γερανοί και φορτηγά συνέθεσαν αυτό το υπέροχο παιδικό πάρτι, ενώ και η τούρτα κινήθηκε σε αυτό το μοτίβο. Πραγματικά, αυτό το πάρτι ήταν η χαρά του κάθε παιδιού!

Υπήρχε, όμως, μια ηχηρή απουσία. Ή τουλάχιστον εμείς δεν τον είδαμε! Φυσικά, μιλάμε για τον Kanye West, τον μπαμπά του μικρού Psalm, ο οποίος δεν υπήρχε σε καμία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Kim Kardashian. Και αυτό συμβαίνει τη στιγμή που η μέρα του διαζυγίου πλησιάζει...