Baby boom! Αυτοί οι celebrities έγιναν γονείς από την αρχή του 2021 μέχρι και σήμερα (photos)

Baby boom! Αυτοί οι celebrities έγιναν γονείς από την αρχή του 2021 μέχρι και σήμερα (photos)

Η χαρά που τους βρήκε δεν περιγράφεται!

Όπως και το 2020 έτσι και το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Υπήρξαν άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν από τη νόσο, άλλοι που έφυγαν και τόσος κόσμος που έμενε για μήνες κλεισμένος στο σπίτι του. Η ψυχολογία όλων μας δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Βέβαια, υπήρξε κι αυτή η κατηγορία ανθρώπων που είχε να περιμένει ό,τι πιο ευχάριστο υπάρχει πάνω στη γη: την έλευση ενός μωρού. Μιλάμε, βέβαια, για τα διάσημα ζευγάρια και τις celebrities που έγιναν γονείς από την αρχή του 2021 μέχρι και σήμερα.

Κι εκείνοι αγχώθηκαν, φοβήθηκαν και πανικοβλήθηκαν με όλη την κατάσταση που επικρατεί, αλλά τελικά- όταν είδαν το πρόσωπο του μωρού τους- ξέχασαν κάθε τι δυσάρεστο. Δεν υπάρχει, άλλωστε, τίποτα πιο αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο από μια νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο, συμφωνείς;

Στην παρακάτω gallery θα δεις, λοιπόν, όλα εκείνα τα ζευγάρια- Έλληνες και ξένους celebrities- που έγιναν γονείς μέσα στο 2021. Άλλοι έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, πέταξαν στα σύννεφα, αλλά... ένιωσαν και να πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ άλλοι- που είχαν ξαναγίνει γονείς- καταχάρηκαν, γνωρίζοντας βέβαια… τι τους περιμένει!