Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει και πότε γεννάει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει και πότε γεννάει

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό.

Την πιο όμορφη περίοδο τη ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και όπως ήδη γνωρίζουμε κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια. Τα ονόματα που θα τους δώσουν δεν είναι κάτι που μας έχουν αποκαλύψει ακόμη, όμως σίγουρα θα είναι πολύ όμορφα.

Η παρουσιάστρια και influencer εχθές αποφάσισε να κάνει κάτι που είχαμε πολύ καιρό να δούμε από εκείνη στα social media. Ένα Q&A έκανε η Χριστίνα μέσα από το Instagram account της, και ως επί των πλείστων οι ερωτήσεις των fans της είχαν να κάνουν με την εγκυμοσύνη της.

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε σε ερωτήσεις όπως, στις πόσες εβδομάδες βρίσκεται, πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της, αλλά και πότε γεννάει. Και φυσικά δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία από όλες αυτές.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, αύριο μπαίνει στην 33η εβδομάδα της κύησης (δηλαδή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της), και πως οι κορούλες της έχουν το μέγεθος όσο είναι ένα πεπονάκι.

Όσο για τα κιλά και το πότε γεννάει; Θα το δει στη gallery στη συνέχεια.