Eurovision: Ποιος είναι ο σκοτεινός Damiano David που τρέλανε το twitter!

Κατερίνα Ιωακείμ
Eurovision: Ποιος είναι ο σκοτεινός Damiano David που τρέλανε το twitter!

Ένας ροκ σταρ που γεννήθηκε στα θρανία και κατέκτησε την Ευρώπη με τη φωνή του και με το σέξι attitude! 

Βράδυ καλοκαιριού, ένα ροκ συγκρότημα ανεβαίνει στη μουσική σκηνή της Eurovision να εκπροσωπήσει την Ιταλία και τα social media τρελαίνονται με τον frontman της μπάντας! Σε χρόνο ρεκόρ το twitter έχει γεμίσει posts από τους απανταχού fan του θεσμού που απαιτούν νίκη των Maneskine, που θα πει σεληνόφως στα Δανικά (!), στέψη του σέξι Damiano David και... ευρωπαϊκή tour του συγκροτήματος άμεσα.

Για να μάθεις τι έγινε στον μεγάλο τελικό και να θυμηθείς μαζί μας την ιταλική, την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή, πάτησε αυτό το link

O Damiano πραγματικά οδήγησε την Ιταλια στη μουσική κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 31 ολόκληρα χρόνια (μετά τη νίκη του Toto Cutugno με το τραγούδι Insiemme, το 1990 δηλαδή) και είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχει... πιο πολλές προτάσεις για φωτογραφίσις για συναυλίες.

Eurovision Twitter

Το κακό είναι πως το twitter δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου με τα υπόλοιπα παιδιά της μπάντας (τη μπασίστα Victoria, τον κιθαρίστα Thomas και τον ντράμμερ Ethan) αλλά βέβαια αυτή είναι η μοίρα των frontmen!

Από το γυμνάσιο... στα φώτα του X-Factor!

Οι Måneskin είναι super famous στην Ιταλία από το 2017, όταν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην 11η σεζόν του του X Factor! Φέτος κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Φεστιβάλ Μουσικής του Sanremo με το τραγούδι "Teatro d'ira" και στη Eurovision με το τραγούδι "Zitti e buoni", όλοι τους οι δίσκοι έχουν γίνει πλατινένιοι και έχουν ήδη γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα... τον εαυτό τους!

Ο Damiano γνώρισε τα τρία παιδιά της μπάντας στο γυμνάσιο και όλοι μαζί συνέχισαν στο J.F. Kennedy λύκειο στο Monteverde της Ρώμης. Εκεί πήραν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν μπάντα και όταν για να λάβουν μέρος σε έναν τοπικό διαγωνισμό μουσικής του ζητήθηκε να βρουν ένα όνομα... ζήτησαν από τη Βικτώρια (η οποία είναι Ιταλίδα και Δανέζα) να τους πει διάφορες ωραίες λέξεις στα δανικά! Και έτσι απλά, όπως όλα απλά γίνονται σε αυτές τις ηλικίες, γεννήθηκαν οι Maneskin! FYI τον κέρδισαν τον διαγωνισμό...



Έγιναν μουσικοί του δρόμου, δίνοντας τις παραστάσεις τους στους δρόμους της συνοικίας Colli Portuensi και στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης και τον Νοέμβριο του 2017 έκαναν το ντεμπούτο τους στη δισκογραφία, με το single, "Chosen" (κυκλοφόρησε από τη Sony Music) να σκαρφαλώνει αμέσως στο νούμερο 2 του Ιταλικού FIMI Singles Chart.

soleri.damiano italy

Και κάπου εδώ να σου πω ότι είναι ερωτευμένος με την Giorgia Soleri εδώ και τέσσερα χρόνια. Το όμορφο κορίτσι του είναι μοντέλο και Influencer και όταν της έκανε πρόταση γάμου του είπε... ναι! Είναι αρραβωνιασμένοι λοιπόν.

Η εμφάνιση με ψηλοτάκουνες μπότες και poll dancing στο X-Factor



Το τραγούδι που ξεπέρασε τα 100.000.000 hits



Η χαρά της απονομής στη μεγάλη βραδά της Eurovision



*Ένα στιγμιότυπο από το live οδήγησε κάποιους στην υπόθεση ότι ο frontman έκανε χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια του τελικού. Οι ίδιοι το διέψευσαν, δήλωσαν σοκαρισμένοι και έτοιμοι να υποβληθούν σε τεστ εφόσον τους ζητηθεί.

Ας γνωρίσουμε τον Ιταλό που αγαπήσαμε τόσο πολύ χτες μέσα από το Instagram του: