Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποκτά εξουσία! Πιο δυνατός από ποτέ παίρνει εκδίκηση

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποκτά εξουσία! Πιο δυνατός από ποτέ παίρνει εκδίκηση

Ανέτ και Πηνελόπη τον καταγγέλουν για φόνο - Πώς η Μυρσίνη παραλίγο να τον στείλει στον τάφο - Άλλος για Παρίσι! Ποιος ρίχνει μαύρη πέτρα - Plus: Το Instagram-ικό Διαφάνι μας έχει ξετρελάνει 

Απίστευτα πράγματα γίνονται στο Διαφάνι και οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως... δεν θα ησυχάσουν ποτέ. Το επικό φινάλε της σειράς όχι μόνο δεν θα κλείσει τον κύκλο του αίματος αλλά θα τον ταϊσει με ακόμη περισσότερη ίντριγκα και φονικά! Και επειδή η ζωή, ακόμη και όταν είναι extreme όπως τη ζουν σε αυτό το χωριό του κάμπου, έχει πάντα δύο όψεις, μέσα στον γενικό χαμό και το θανατικό θα έχουμε αρραβώνες, ταξίδια και νέα ξεκινήματα.

Μπερδεύτηκες πάλι ε; Μισό, να βάλουμε τίτλους!

Εφτάψυχος ο Δούκας - Από το χείλος του θανάτου στον θρόνο του βασιλιά του κάμπου!

Η σύγκρουση χαρακτήρων μέσα στην οικογένεια των Σεβαστών κορυφώνεται και μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις (με το φονικό των δύο εισαγγελέων) και αποκαλύψεις (θα βγουν όλα τα μυστικά των δύο κύκλων στη φόρα), φέρνει τον Δούκα απέναντι σε όλα του τα παιδιά. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή έχουν από καιρό φύγει από το αρχοντικό και πολεμούν στο πλευρό των Σταμίραινων και τώρα έρχεται η σειρά της Πηνελόπης να απαιτεί την τιμωρία του πατέρα τους. Πιστός του απομένει μονάχα ο Μελέτης (που έχει δικούς του δαίμονες να αντιμετωπίσει).

Αν έχεις χάσει επεισόδια από τη βροχή των spoilers πάτησε αυτό το link να καλύψεις πολλές από τις απορρίες σου

Αν και αρνείται να πιστέψει πως ο πατέρας της και ο άντρας που αγάπησε (ο Μελέτης, ναι) δολοφόνησαν μαζί τον έντιμο εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, τον σύζυγό της δηλαδή, ως... παράπλευρη απώλεια της δολοφονίας του μάρτυρα που θα έστελνε τον Δούκα φυλακή για τον θάνατο του Θέμελη (!), στο τέλος θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Και θα εκραγεί!



Μέσα από μια συναρπαστική πλοκή σεναρίου η Πηνελόπη θα καταθέσει τη μαρτυρία της στις αρχές, υποχρεώνοντας (με τη συμβολή του Προύσαλη) την Ανέτ να βρεθεί απέναντι στον εισαγγελέα και να του πει όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Θέμελη (ο οποίος μην ξεχνάς πως ήταν ο πατέρας του παιδιού της, δηλαδή του Μελέτη).

Πράγματι ο Δούκας στήνεται στον τοίχο και η καρδιά του δεν αντέχει την πίεση (γιατί βέβαια παράλληλα γίνονται κι άλλα!). Παθαίνει έμφραγμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από όλα αυτά -και από άλλα που θα πούμε μετά) ο Δούκας καταρρέει και... ξανασηκώνεται. Παράλληλα με όσα συμβαίνουν στη μικρό κοινότητα του Διαφανίου, τρομερές είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα μας μεταφέρει χρονικά στην εποχή της δικτατορίας στην Ελλάδα και... μάντεψε ποιος θα συμμαχήσει με τους καθεστωτικούς.

Ο Δούκας θα μετακομίσει στη Λάρισα για να γλιτώσει από τους Διαφανιώτες αλλά θα δώσει το σπίτι του -όπως είπαμε χτες- σε εκείνους που θα έρθουν στο χωριό να ασκήσουν εξουσία (μάντεψε ποιές θα την πληρώσουν πάλι). Θα γίνει συνεργάτης τους και... δεν θα τον αφήσουν έτσι.

Κάθεσαι; Τα spoilers λένε πως ο Δούκας θα καταλάβει αξιώματα κυβερνητικά και θα γίνει ο άρχοντας του κάμπου!



Η Μυρσίνη τον σηκώνει από το... κρεβάτι του πόνου για να εκδικηθεί τις Σταμίραινες

Πριν καλά καλά βγει ο Δούκας από το νοσοκομείο και τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι τη δίκη του, η Μυρσίνη μαθαίνει πως οι τρεις αδερφές δολοφόνησαν τον γιο της, τον Σέργιο, και θέλει να βάλει τον Δούκα να τις εκτελέσει. Ο Μελέτης προσπαθεί να την πείσει να αναβάλει τα σχέδιά της για λίγο καθώς η καρδιά του Δούκα ίσως δεν αντέξει άλλες εντάσεις. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. Θέλει εκδίκηση εδώ και τώρα. Θέλει δικαίωση για όλο αυτόν τον καιρό που έλεγε τις Σταμίραινες φόνισσες και δεν την πίστευε κανείς.

Του τα λέει όλα με ρίσκο να τον στείλει στον άλλο κόσμο; Την νοιάζει πιο πολύ η εκδίκηση από τον Δούκα; Είναι στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού; Έχει αρχίσει να τα χάνει;

Ένα είναι σίγουρο: Ο Μελέτης θα την πληρώσει πάλι! Θα αναλάβει εκείνος να βάλει φωτιά στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη (κυριολεκτικά) για να ξεμπερδέψουν μια και καλή από την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Όλα αυτά με τις γνωστές συνέπειες...

ΑΝ δεν ξέρεις ποιες είναι... οι γνωστές συνέπειες, πάτησε αυτό το link!

Agries Melises backstage new

Άλλος για Παρίσι!

Μετά τον Νικηφόρο, την Ασημίνα, τον Μελέτη και την Ανέτ, καταφύγιο στο κοσμοπολίτικο Παρίσι θα αναζητήσει και η Πηνελόπη. Απίστευτο;

Μετά τα όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι, η Πηνελόνη κλείνει οριστικά την πόρτα στον πατέρα της, στη μητέρα της και στον Μελέτη (αυτόν τον τελευταίο κάνει "delete" και η αδερφή του η Δόμνα ενώ η μητέρα του, Ανέτ δεν θα προλάβει να κάνει την προσπάθειά της να τον σώσει καθώς φεύγει από τη ζωή.

Αποφασίζει πως θέλει να κόψει/ κάψει ό τι την ενώνει με το Διαφάνι και ζητάει απο την Ανέτ τα κλειδιά του σπιτιού της στο Παρίσι προκειμένου να κάνει εκεί μια νέα αρχή. Η Ανέτ βοηθάει με μεγάλη χαρά την ανιψιά της να φύγει μακριά, να γλιτώσει από την τοξική οικογένειά της.

Καλή αρχή Πηνελόπη!

agries melisses sofoula

Για το τέλος σου κράτησα σήμερα δύο αφορμές να χαμογελάσεις: Λίγο πριν γίνει ο κακός χαμός στη σχολική γιορτή (όπου η Ελένη εξαπολύει κατά μέτωπον επίθεση στον Δούκα), η Σοφούλα δέχεται (πάλι) πρόταση γάμου και λέει το μεγάλο "ναι"...



Και επειδή πολύ θανατικό έπεσε τελευταία, πολύ αίμα χύθηκε και πολλά δάκρυα σκουπίσαμε, έλα να πάμε μαζί μια βόλτα σε ένα άλλο Διαφάνι! Το Διαφάνι της backstage τρέλας των γυρισμάτων όπου όλα είναι αλλιώς:

* πηγή φωτογραφιών της gallery: agries.melisses.official