Αθηνά Οικονομάκου: Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αθηνά Οικονομάκου: Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pics)

Η κοιλίτσα της είναι πια πολύ φουσκωμένη.

Σε πολύ λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο μικρός Μάξιμος θα είναι πια μεγάλος αδερφός και κάτι μας λέει πως ανυπομονεί να γνωρίσει την αδερφή του.

Η ηθοποιός σε πρόσφατο post που έκανε αποκάλυψε πως θα έχει την φουσκωμένη της κοιλίτσα για λίγο καιρό ακόμη, που σημαίνει, πως από στιγμή σε στιγμή γεννάει. Πριν από περίπου έναν μήνα αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, και όπως μας δείχνει κάθε τόσο ανυπομονεί να τη γνωρίσει.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε την όμορφη ηθοποιό να ποζάρει με μαγιό και αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για φέτος, αλλά και η πρώτη με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα ταυτόχρονα. Η ηθοποιός ήταν πολύ όμορφη μέσα στο κόκκινο μπικίνι της, ενώ το post της συνόδευσε η λεζάντα «σε περιμένουμε μικρούλα μου».

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα που είδαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Αθηνά μας έδειξε πως περνάει τις Κυριακές της μέσα από ένα story και αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως η κοιλίτσα της πια είναι έτοιμη να «εκραγεί».

Πώς θα ονομάσουν άραγε την κορούλα τους Αθηνά και Φίλιππος;