Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 πρόδωσε το πιο ευχάριστο νέο με ένα post στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 πρόδωσε το πιο ευχάριστο νέο με ένα post στο Instagram

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 έκανε το πρώτο του post.

Ήταν αδιαμφησβήτητα ένα από τα φαβορί του MasterChef 5 και η αποχώρησή του γέμισε πίκρα του απανταχού φανς του.

Ο Ιταλός σεφ Τζιοβάνι, επέστρεψε στην πραγματική ζωή και στο Instagram και έχει ήδη κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στα media.

Ο Τζιοβάνι, το εξαιρετικό ταλέντο, ο παίκτης που δεν προκάλεσε ποτέ με κόντρες και έριδες αποκάλυψε πως η δυάδα που θα ήθελε να δει στον τελικό του MasterChef 5 είναι εκείνη με τη Μαργαρίτα να μάχεται μαγειρικά απέναντι στον Αλέξανδρο.

Είδαμε τον αγαπημένο Τζίο του κοινού και στη Φωλιά των Κου Κου στο Star, είδαμε και τα post του σεφ με τα οποία εξήγησε πόσο πολύ του λείπουν οι στιγμές που πέρασε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά εκκρεμούσε μια μικρή λεπτομέρεια.



Όπως σίγουρα θυμάσαι ο Τζιοβάνι διαθέτει ένα ιταλικό εστιατόριο στη Ρόδο, ένα εστιατόριο που έχει το δικό του προφίλ στο Instagram το οποίο είχε να ανανεωθεί από τον Οκτώβριο του 2020.

Το Sole Giaguaro όπως είναι το όνομα του εστιατορίου παρέμεινε κλειστό το 2020, εξαιτίας της πανδημίας και όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, ο Τζιοβάνι είχε αναφέρει πολλές φορές πως χρειάζεται τα χρήματα του επάθλου για να κλείσει τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες του εστιατορίου του.



Ο λογαριασμός του Sole Giaguaro ανανεώθηκε με ένα post του Gio, με τη σύζυγό του πάνω στη μηχανή και κάπως έτσι όλοι κατάλαβαν πως τη φετινή χρονιά το εστιατόριο θα λειτουργήσει.
Έτσι κι αλλιώς, οι fans του chef στο Twitter έχουν ήδη δώσει ραντεβού στη Ρόδο και στο εστιατόριο του παίκτη.

Δες τις αναρτήσεις του Giovanni στο Instagram παρακάτω.