Γιατί η εμφάνιση της Pink με την κόρη της στα Billboard Music Awards προκάλεσε συγκίνηση (video)

Γιατί η εμφάνιση της Pink με την κόρη της στα Billboard Music Awards προκάλεσε συγκίνηση (video)

Το συγκινητικό video με την μαμά και την κόρη επί σκηνής.

Η Pink τιμήθηκε με το βραβείο Icon Award στα φετινά βραβεία Billboard Music Awards 2021. Πριν της απονεμηθεί το βραβείο από τον παιδικό της έρωτα, τον Jon Bon Jovi, η Pink εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα Mix από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ένα medley με τα κορυφαία τραγούδια της σταδιοδρομίας της που περιελάμβαναν τα "Get The Party Started", "So What" και "Just Give Me a Reason". Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να εμφανιστεί στα Billboard Music Awards, μετά από αποχή 5 χρόνων από τον θεσμό, και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Εάν παρακολουθείς την Pink όλα αυτά τα χρόνια (τα social media βοηθούν πολύ στο να γνωρίζουμε κάποιους αγαπημένους μας καλλιτέχνες καλύτερα), θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν είναι μόνο τραγουδίστρια, αλλά και μια κορυφαία aerial artist.Είναι γνωστό ότι στα shows της εκτελεί πολλά ακροβατικά νούμερα, που συνδυάζονται υπέροχα με τη μουσική της, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοικτό. ΄Όπως ήταν αναμενόμενο η τραγουδίστρια στα BBMA, ξεκίνησε την εμφάνισή της «στον αέρα» τραγουδώντας το τραγούδι της "Cover Me In Sunshine" και αυτό που μάγεψε περισσότερο το κοινό ήταν όχι μόνο η ίδια, αλλά και η κόρη της Willow, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με την μητέρα της.

H εμφάνιση της Pink μαζί με την μικρή Willow έκανε τους fans της να κλάψουν

Η Pink φρόντισε να είναι οικογενειακή υπόθεση αυτή η μεγάλη νύχτα. Έφτασε στο κόκκινο χαλί με τα δύο παιδιά της - την κόρη της, Willow καιτον γιο, Jameson- και έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί τους. Όταν ήρθε η στιγμή για τη Pink να ανέβει στη σκηνή, η 9χρονη Willow έκανε ένα χορευτικό ντουέτο μαζί με τη μητέρα της. Βλέποντας την Pink μπορείς να καταλάβεις πόσο περήφανη ένιωθε στη σκηνή βλέποντας την μικρή της κόρη να χορεύει.