Το συγκινητικό video και η ξεχωριστή αφιέρωση του Γιάννη Βαρδή στη γυναίκα του

Το συγκινητικό video και η ξεχωριστή αφιέρωση του Γιάννη Βαρδή στη γυναίκα του

Ο τραγουδιστής εξέφρασε δημόσια και με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την αγάπη του.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά μπορεί ν' αποφάσισαν να παντρευτούν πριν από 4 χρόνια όμως ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια. Αποτελούν από τα πιο ταιριαστά και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, κάτι από αποδεικνύεται περίτρανα και με την υπέροχη οικογένειά που έχουν δημιουργήσει.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει την Κατερίνα και τον μικρό Αντώνη, τα υπέροχα μωρά τους που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους και τους έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή. Η αδυναμία που έχει ο Γιάννης στα παιδιά του είναι εμφανής. Τόσο στην Κατερίνα -που είναι ίδια ο μπαμπάς της-, όσο και στον μικρότερο γιό του, Αντώνη -που δε θα μπορούσε να μην πάρει το όνομα του λατρεμένου μπαμπά του Γιάννη-, ο τραγουδιστής βλέπει την ευτυχία ζωγραφισμένη! Και όχι, άδικα!


https://www.instagram.com/p/CLWwAepJKpm

Αν κάποιος παρακολουθήσει τα social media τόσο του Γιάννη όσο και της Νατάσας θα δει αναρτήσεις με τα παιδιά τους σε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, που όχι μόνο προκαλούν γέλιο αλλά και συγκίνηση. Η Νατάσα Σκαφιδά μάλιστα που είναι μία full time μαμά και περνά ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους καθημερινότητα.

Παρόλο που αποτελούν εξαιρετικοί γονείς, δεν παύουν να είναι κι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η αγάπη του Γιάννη για τη σύζυγό του είναι μεγάλη και προσπαθεί να της το δείχνει με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς ήταν η χθεσινή του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιελάμβανε ένα υπέροχο video που έφτιαξε ο ίδιος για να εκφράσει την αγάπη του προς τη σύζυγό του. Πόσο γλυκιά κίνηση!

O τραγουδιστής έγραψε συγκεκριμένα: «Θα διασχίζουμε μόνοι κάθε δρόμο και δε θα κουραστώ ποτέ να σ' αγαπώ
μέχρι ο χρόνος να ασπρίσει τα μαλλιά σου. Γιατί η ζωή χωρίς εσένα δε μπορεί να γίνει πιο τέλεια.
Έτσι απλά. Χωρίς κάποια γιορτή χωρίς κάποια επέτειο. @natasaskafida

Δες το video...


https://www.instagram.com/p/CPOEOYrlNtp