Χριστίνα Κοντοβά: Ο συγκινητικός αποχωρισμός από την μικρή Άντα πριν την υιοθεσία

Χριστίνα Κοντοβά: Ο συγκινητικός αποχωρισμός από την μικρή Άντα πριν την υιοθεσία

Η σχεδιάστρια θα πρέπει να αποχωριστεί για λίγο την μικρή  Άντα και η συγκίνηση είναι μεγάλη.


Αν και πάντα η Χριστίνα Κοντοβά κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα μοιράστηκε με όλο τον κόσμο την συγκινητική της προσπάθειια και επιθυμία να γίνει μητέρα. Η σχεδιάστρια εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στην Ουγκάντα και στο πλευρό της μικρούλας Άντας που θα υιοθετήσει!Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δύσκολες καθώς απαιτούνται πολλές ημέρες για να ολοκληρωθεί η υιοθεσία.



Η Κοντοβά τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αφρική, στο πλευρό της μικρής Άντας και περνούν μαζί πολύτιμο χρόνο. Θέλουν να χτίζουν την σχέση τους , να συλλέξουν υπέροχες στιγμές μαμά και κόρη μέχρι να έρθει η στιγμή να ταξιδέψουν και οι δύο στην Ελλάδα, στο σπίτι τους.





Η Χριστίνα Κοντοβά το τελευταίο διάστημα παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και ναι, η είδηση της υιοθεσίας της μικρής Άντας από την Ουγκάντα έχει συγκινήσει τη κοινή γνώμη όσο καμία άλλη είδηση.
Σήμερα η σχεδιάστρια ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία από την βροχερή Ουγκάντα, που αν διαβάσει κανείς το post της, μια σα να κλαίει μαζί της και ο ουρανός.

Η Χριστίνα Κοντοβά στη φωτογραφία κρατά από το χέρι την κόρη της την οποία -όπως γράφει- πρέπει να αποχωριστεί για λίγο ακόμα καιρό.



Η σχεδιάστρια έγραψε συγκεκριμένα:

«Αποχωρισμός.
Σε όλη την διαδικασία της υιοθεσίας η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι ο αποχωρισμός. "Η μαμά θα πάει για δουλειά και θα γυρίσει", "Μαμά, όχι θα γυρίσει (μην φύγεις)". ? #adoptingAda #backtoGreece #tillwemeetagain
Δες τη φωτογραφία στη παρακάτω gallery...