Νέα μηνύματα του Alex Rodriguez αποκαλύφθηκαν και όχι στη Madison LeCroy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα μηνύματα του Alex Rodriguez αποκαλύφθηκαν και όχι στη  Madison LeCroy

Ποια είναι αυτή που δέχθηκε μήνυμα από τον πρώην της JLo;

Αν υπάρχει ένα όνομα που ακούστηκε όσο κανένα άλλο μέσα στο 2021 μέχρι στιγμής, αυτό δεν είναι άλλο από του Alex Rodriguez -αλλά και της Jennifer Lopez-. Το σκάνδαλο της απιστίας του με τη Madison LeCroy έγινε viral και η Jennifer βρέθηκε στη δύσκολη θέση να πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά της γιατί δεν είναι πια οικογένεια με τον Alex και τις κόρες του.

Κι ενώ αρκετοί πίστευαν στην επανασύνδεσή τους, εκείνοι χώρισαν οριστικά και η Jennifer βγαίνει και πάλι με τον Ben Affleck (αυτό ναι είναι η έκπληξη της χρονιάς).

Αν νόμιζες βέβαια πως η Madison ήταν η μόνη που αντάλλαξε μηνύματα με τον Alex Rodriguez, έκανες λάθος. Μια τηλεπαρουσιάστρια ήταν ανάμεσα σε αυτές, και μάλιστα γνωστοποίησε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Alex.
Η αυστραλιανή τηλεοπτική παρουσιάστρια Belinda Russell, η οποίοα εργάζεται για το Today Extra, ανέφερε πως ο Rodriguez της έστειλε μήνυμα.

Το Σαββατοκύριακο η Belinda ανέφερε: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί, ελέγχοντας τα social media μου και στα αιτήματά μου υπήρχε ένα μήνυμα από τον Alex Rodriguez. Ο γνωστός A-Rod, ο πρώην της J.Lo».

«Το μήνυμα έλεγε απλά, “Πολύ ωραίο feed”. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Υποθέτω πως δεν σημαίνει κάτι περισσότερο, από το ότι απλά του άρεσε το υλικό που ανεβάζω. Είμαι και παντρεμένη άλλωστε», ανέφερε η Belinda.


https://www.instagram.com/p/CPHt_VaDHhD

Σήμαινε άραγε κάτι γι’ αυτόν το γεγονός πως η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη; Δεν θα το μάθουμε ποτέ.