Matt LeBlanc: O ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» έχει να μιλήσει στον πατέρα του 9 χρόνια

Sabine Camhi
Matt LeBlanc: O ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» έχει να μιλήσει στον πατέρα του 9 χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκλείσει τον πατέρα του.

Καθώς ο ηθοποιός Matt LeBlanc, 53 ετών, (Joey Tribbani στην σειρά), πρόκειται να εμφανιστεί και πάλι στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο Friends: The Reunion, ο 79χρονος πατέρας του, Paul, δήλωσε πως ο γιος του τον έκοψε οικονομικά μετά από μια ανόητη λογομαχία για μια μοτοσικλέτα και για χρήματα πριν από σχεδόν μια δεκαετία.


https://www.instagram.com/p/CPD9hThDmAw

Ο Paul, βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ, αποκάλυψε ότι «είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψει τι έχει συμβεί». Είπε ότι ο γιος του τον απέκοψε οικονομικά και τον έδιωξε από το σπίτι του, όταν ο Matt έμαθε πως εκείνος έδωσε τις μοτοσικλέτες του στον ανιψιό του, μετά από ένα ατύχημα.

Ο Paul, ο οποίος χαρακτήρισε την συμπεριφορά του γιου του απέναντί του ως «κυκλοθυμική», είπε ότι ήθελε να σφυρηλατήσει ξανά κάποια μια σχέση με τον γιο του προτού να είναι πολύ αργά.

Ισχυρίστηκε ότι τα γραπτά του μηνύματα για συμφιλίωση προς τον Matt, τον οποίο είδε τελευταία φορά το 2011 όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στο Κολοράντο που αγόρασε για τον πατέρα του, δεν έχουν απαντηθεί.

«Μεγαλώνουμε όλοι. Το μήνυμά μου προς τον Matt είναι, ‘να βρεις τον δρόμο σου πριν είναι πολύ αργά. Θα σου λείψε όταν πεθάνω΄». Ο Paul ισχυρίστηκε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να αισθανθεί συνδεδεμένος με τον γιο του τώρα, είναι να ξαναδεί την κωμωδία που έκανε τον Matt αστέρι.

Τα «Φιλαράκια» έκαναν τον Matt πολυεκατομμυριούχο, και αυτός και οι συμπρωταγωνιστές του - η Jennifer Aniston, 52, η Courteney Cox, 56, η Lisa Kudrow, 57, ο Matthew Perry, 51 και ο David Schwimmer, 54 – έγιναν οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης όταν άρχιζαν να κερδίζουν ο καθένας 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τη σεζόν εννέα.

Ένας εκπρόσωπος του Matt δήλωσε ωστόσο: «Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο πατέρας του Matt εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του όταν ήταν νεογέννητο».