Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας (video)

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας (video)

Οι παίκτες θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά θα απολαύσουν και ένα υπέροχο γεύμα!

Μπορεί στο επεισόδιο της Κυριακής να είδαμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να αγωνίζονται για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και βόλτας με καταμαράν, όμως και σήμερα το επεισόδιο περιλάμβανε νέο αγώνα.

Οι Κόκκινοι (Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Ελένη Χαμπέρη) και οι Μπλε (Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Ασημακόπουλος) κλήθηκαν να αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο ήθελαν και οι δύο πολύ. Το έπαθλο επικοινωνίας, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, συνοδεύεται και με έπαθλο φαγητού, με κοτόπουλο, λεμονάδες και πορτοκαλάδες.

Ποιο είναι, όμως, το αγώνισμα που οδήγησε στο έπαθλο επικοινωνίας; Οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να τρέξουν σε μεγάλες κατασκευές που έκοβαν την ταχύτητά τους, μαζί με υδάτινα εμπόδια, αλλά και να χρησιμοποιήσουν ξυλάκια για να ρίξουν τα τοτέμ.

Όπως είδαμε, το έπαθλο κέρδισε η ομάδα των Μπλε με σκορ 10-5, με τις κραυγές χαράς και ενθουσιασμού να μην έχουν τέλος. Στο βίντεο θα δεις το απόσπασμα στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη νίκη των Μπλε.



Επιτέλους, λοιπόν! Αυτό που η Καρολίνα επιθυμούσε εδώ και καιρό θα γίνει. Η Καρολίνα θα μπορέσει -μετά από αρκετούς μήνες και προσπάθεια- να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους που τόσο της έλειψαν, αλλά και ο Κόρο θα επικοινωνήσει με τη σύντροφό του, Τίνα, και με φίλους τους. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Ηλία Μπόγδανο θα δουν videos με τους φίλους της, που τους έχουν λείψει πολύ.