Ο Ηλίας Μπόγδανος είδε το κορίτσι του μετά από μήνες, έκλαψε και έγινε viral στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ηλίας Μπόγδανος είδε το κορίτσι του μετά από μήνες, έκλαψε και έγινε viral στο Twitter

Έκλαψε σαν παιδάκι ο Μπόγδανος και το Twitter τον αποθέωσε.

Έχουν περάσει δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Το δίδυμο του Survivor 2021 έχει επιστρέψει στις ιδιαίτερες πατρίδες του και η ζωή στο ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζεται.

Εδώ μπαίνει ένα αλλά, μιας και το ριάλιτι επιβίωσης του SKAI από εκεί που σκαρφάλωνε ως και το 40% στον πίνακα τηλεθέασης, φιγουράρει πια στην Τρίτη θέση στα νούμερα, μετά το MasterChef 5 και τις Άγριες Μέλισσες, κλείνοντας γύρω στο 20%.

Όλα αυτά τη στιγμή που το Survivor έχει μπροστά του πάνω από έναν μήνα ακόμα προβολής και με τους παίκτες να έχουν ήδη κάνει νέες συμφωνίες με την εταιρία παραγωγής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα του Ηλία Μπόγδανου ήταν εκείνη που κέρδισε τελικά το έπαθλο επικοινωνίας, με τον τραγουδιστή, πέρα από τους δύο καλούς του φίλους, να βλέπει τελικά και το κορίτσι του.

Φώτισε το πρόσωπο του Ηλία όταν είδε στην οθόνη την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το όμορφο μοντέλο που είχαμε γνωρίσει στις auditions του GNTM χωρίς να καταφέρει τελικά να μπει μέσα στο σπίτι.

Ο Ηλίας είχε δείξει την τρυφερότητά του πολύ πριν μπει στο Survivor, αφήνοντας γράμματα στους κολλητούς του, τα οποία και έπρεπε να δίνουν ανά διαστήματα στην αγαπημένη του.



Η τρυφερότητα του Ηλία συνεχίστηκε και όταν άκουσε το μήνυμα της ξανθιάς καλλονής:

«Είμαι σίγουρη πως νιώθεις τη στήριξη όλων μας και παίρνεις μια υποσυνείδητη δύναμη από αυτή και πραγματικά το ζούμε στο έπακρο. Στεναχωριόμαστε με τις λύπες σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου αλλά είμαστε ήσυχοι γιατί ξέρουμε ότι έχεις τον δικό σου τρόπο να κρατάς τα σημαντικά και αυτό θα σε φτάσει ως το τέλος. Ξέρουμε πως θα περιμένουμε αρκετό καιρό ώσπου να γυρίσεις και θα είσαι νικητής», είπε η Αλεξάνδρα.

Δες τα σχόλια στο Twitter αλλά και το που βρίσκεται το κορίτσι του Ηλία αυτή τη στιγμή παρακάτω.