Eurovision 2021: Η ανάρτηση του Damiano David μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών (pic)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eurovision 2021: Η ανάρτηση του Damiano David μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών (pic)

Το story που έκανε στα social media.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, όπου η Ελλάδα μετά από 8 χρόνια επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού κατάφερε να τερματίσει στη δέκατη θέση. Αν υπάρχει κάτι ωστόσο που οφείλουμε να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως η Ιταλία άξιζε πραγματικά το έπαθλο και το κατέκτησε.

Οι Måneskin με το Zitti E Buoni ξεσήκωσαν την Ahoy Arena του Rotterdam κατακτώντας την πρώτη θέση στην διοργάνωση με 524 βαθμούς. Μετά τη νίκη τους ο Damiano David αύξησε κατά πολύ τους followers του στο Instagram, και πλέον μετράει περί τα 2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο ντόρος ωστόσο που έγινε γύρω από το όνομά του, δεν αφορούσε μόνο τη νίκη του στη Eurovision, αλλά και το επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και τον δείχνει -μάλλον- να κάνει χρήση ουσιών στο Green Room όσο ανακοινώνονταν οι βαθμολογίες.

Εκείνος αρνήθηκε κάθε τέτοια κατηγορία και φυσικά υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις. Το αποτέλεσμα έγινε γνωστό εχθές και ο 22χρονος βγήκε αρνητικός. Φυσικά μετά την ανακοίνωση αυτή έκανε ένα story στο προσωπικό του account στο Instagram, ποστάροντας την επίσημη απάντηση και γράφοντας από κάτω: «voila».

Δες την απάντησή-ανάρτηση καρφί στη gallery που ακολουθεί.