Το post του Χατζηγιάννη για τον πατέρα του και το τρυφερό σχόλιο της Ζέτας (pic)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το post του Χατζηγιάννη για τον πατέρα του και το τρυφερό σχόλιο της Ζέτας (pic)

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τον «πεθερό» της

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Η σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια πια και εκείνοι είναι πάντα μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο και ευτυχισμένοι.

Αρκετές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί, και άλλες τόσες οι φορές που τους έχουμε «πιάσει» να σχολιάζει ο ένας στα social media του άλλου. Και γι’ αυτό είμαστε και σήμερα εδώ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβασε ένα post στο Instagram account του, στο οποίο είδαμε και τον πατέρα του για πρώτη φορά. Το βίντεο που ανέβασε ήταν από το χωράφι του πατέρα του, μιας και αυτή είναι η ασχολία του, και το συνόδευσε με ένα caption πολύ γλυκό και όμορφο.

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο. Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να "κρύβεται" από τις φωταψίες και τον θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες... Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι... #mydad #familytime».

Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο δεν ήταν μόνο η πολύ ωραία φωνή του (ξέρουμε από πού πήρε το ταλέντο ο τραγουδιστής), αλλά το όμορφο και τρυφερό σχόλιο της Ζέτας Μακρυπούλια κάτω από το βίντεο του αγαπημένου της.

Δες στη gallery παρακάτω το σχόλιο που έκανε.


https://www.instagram.com/p/CPP-zzzjyNY