«Τα Φιλαράκια»: Μήπως τελικά πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία της σειράς;

«Τα Φιλαράκια»: Μήπως τελικά πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία της σειράς;

Οι θεωρίες «συνωμοσίας» των φανατικών θαυμαστών κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό.

Πόσο πιθανό θα ήταν αν σου έλεγε κάποιος πως ολόκληρη η σειρά από τα «Φιλαράκια» είναι... ένα όνειρο; Μερικοί θαυμαστές της σειράς έχουν κάνει πολλές κοινοποιήσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιστεύοντας ακριβώς αυτό: ότι η σειρά είναι απλώς ένα όνειρο και μάλιστα, της Rachel.

Εκατομμύρια τηλεθεατές έμειναν έκπληκτοι το 1986 όταν αποδείχθηκε ότι ολόκληρη η σεζόν από το 1985-1986 του «Ντάλας» δεν ήταν παρά το όνειρο της Pam Ewing. Ξύπνησε για να βρει τον Bobby στο ντους να της λέει καλημέρα και συνειδητοποίησε ότι ονειρευόταν ότι θα πέθαινε. Όμως όπως υποστηρίζουν πολλοί fans των «Friends», δε θα μπορούσε ολόκληρη η σειρά να είναι το όνειρο της Rachel;

Λοιπόν, σύμφωνα με μια θεωρία θαυμαστών της σειράς, και βέβαια θα μπορούσε! Η Daily Mail ανέφερε ότι ένας συγγραφέας με την ονομασία Ted Fox έκανε πολλούς ανθρώπους να σχολιάζουν όταν ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του εξώφυλλου της τέταρτης σεζόν της σειράς. Σε αυτό το tweet, και οι έξι φίλοι βρίσκονταν στο κρεβάτι κάτω από ένα σεντόνι, αλλά μόνο η Rachel έχει τα μάτια της ανοιχτά. Ο Fox τότε ρώτησε γιατί, και οι θεωρίες έπεσαν βροχή.

filarakia

Αφού ο Fox έθεσε αυτήν την ερώτηση, οι περισσότεροι φίλοι της σειράς ανέφεραν αμέσως ότι ολόκληρη η σειρά ήταν ένα όνειρο, αλλά ένας θαυμαστής με το όνομα Phil Dunne τα εξήγησε όλα λεπτομερώς.

«Η Rachel Green είχε ένα όνειρο την παραμονή της ημέρας του γάμου της. Δεν ήθελε να παντρευτεί τον Μπάρι, οπότε στον ύπνο της βγήκε όλο το άγχος. Δημιούργησε μια φανταστική ιστορία στο μυαλό της, με τους πέντε άλλους χαρακτήρες της σειράς, προκειμένου να ξεφύγει από την ζωή μέσα στην οποία ένιωθε παγιδευμένη. Αυτό το εξώφυλλο απεικόνιζε ότι η Rachel ξύπνησε από αυτό το όνειρο στις 5 το πρωί της ημέρας του γάμου της. Και αυτό αποδείκνυε ότι όλη η σειρά ήταν απόρροια του άγχους της».

RACHEL

Φαίνεται εύλογο, σωστά; Αλλά θα μπορούσε να είναι αλήθεια; Ποιος ξέρει τελικά;