Pink: Μετανιώνει που δεν υποστήριξε την Britney Spears στις δύσκολες στιγμές

Sabine Camhi
Pink: Μετανιώνει που δεν υποστήριξε την Britney Spears στις δύσκολες στιγμές

Η Pink μίλησε για το τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει την φίλη της!

Τα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την Britney Spears κάνουν την Pink να ξανασκεφτεί τη σχέση της με την τραγουδίστρια και τι περισσότερο θα μπορούσε να είχε κάνει για να την βοηθήσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο Watch What Happens Live την Πέμπτη, ένας θαυμαστής ρώτησε την ροκ σταρ ποια είναι η γνώμη της για την pop star.

«Αγαπώ τη Britney, και υπάρχει ένα πράγμα που ισχύει για όλους εμάς τους ηδονοβλεψίες- κανείς από εμάς δεν ξέρει τι συμβαίνει» απάντησε η Pink. «Δεν είμαστε εκεί. Και θα το ήθελα. Νομίζω όλοι θα το θέλαμε, και αισθανόμαστε αυτή τη γενναία προστατευτικότητα πάνω της, για καλό λόγο- είναι μια γλύκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Britney είναι απίστευτα γλυκιά και θέλω να είναι χαρούμενη» συνέχισε η Pink.



Ο οικοδεσπότης Andy Cohen την ρώτησε μετά αν είχε την ευκαιρία να δει το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η τραγουδίστρια απάντησε: «Το είδα, και ένιωσα πολύ άσχημα που τότε, στα ξεκινήματά μας, δεν το ήξερα… Είμαι δυνατός άνθρωπος - θα μπορούσα να την είχα πλησιάσει περισσότερο. Θα μπορούσα να το κάνω, δεν ξέρω».

«Δεν μου αρέσει να νιώθω αδύναμη ή αβοήθητη και μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει και θα μπορούσε να έχει υποστήριξη», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Τα media την κατέστρεψαν, και οι παπαράτσι είναι σκουπίδια, και μακάρι να ήμουν περισσότερο δίπλα της και να της έδινα μια αγκαλιά».

Η Spears και η Pink σίγουρα έχουν τα ίδια συναισθήματά απέναντι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα η Spears έγραψε σε ανακοίνωσή της πως ο μοναδικός στόχος των ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν είναι να την εκμεταλλευτούν.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram: «Είμαι πολύ κολακευμένη και ευγνώμων από το ενδιαφέρον που δείχνουν οι φανς μου, όμως τα αφιερώματα αυτά είναι τόσο υποκριτικά. Τα ντοκιμαντέρ κριτικάρουν τα media για αυτό που κάνουν και ύστερα κάνουν ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά μ'αρέσει να σας υπενθυμίζω πως παρά τις δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, είχα και πολύ καλές στιγμές και, δυστυχώς φίλοι, πιστεύω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά!! Γιατί πάντα τονίζονται οι πιο αρνητικές και τραυματικές στιγμές στη ζωή μου από το παρελθόν;;;;».