Μαρία Ηλιάκη: Μήπως μάς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει; (photos)

Μαρία Ηλιάκη: Μήπως μάς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει; (photos)

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Βρίσκεσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και παρόλο που έχει αρχίσει να βαραίνει και η καθημερινότητά να τη δυσκολεύει, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Λογικό θα πούμε, καθώς η Μαρία Ηλιάκη περιμένει με ανυπομονησία να σφίξει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η Μαρία -όπως έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ- έχει επιλέξει να περάσει αυτή τη μαγική περίοδο για μια γυναίκα, την εγκυμοσύνη της, δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Είναι σε καλά χέρια καθώς ο Στέλιος είναι ο άνθρωπος που παρακολουθεί την εγκυμοσύνης της από την αρχή καθώς είναι γυναικολόγος.

Η Μαρία όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να ξεκουράζεται και να χαίρεται την ξεχωριστή αυτή περίοδο που διανύει. Αυτό τον καιρό μάλιστα ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο του μωρού, το οποίο μας το έδειξε σ' ένα story video, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μαρία τα έχει διακοσμήσει όλα! Το χρώμα που επέλεξε για το δωμάτιο είναι το λευκό, το οποίο -όπως είπε και στο video- θα αποτελέσει τη βάση για να προσθέσει χρώμα μετά. Μπορεί η Μαρία να μην έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού, όμως στο video που ανέβασε έβαλε ένα aniamation μωράκι που έδειχνε ξεκάθαρα το φύλο.

Τύχη; Σύμπτωση ή μήπως άθελά της η Μαρία αποκάλυψε το μωράκι που έχει μέσα στην κοιλίτσα της;

Δες και εσύ στην gallery που ακολουθεί και τα σχόλια δικά σου...