Άγριες Μέλισσες: 5 photos του Αλέξη Γραμματικού που μας έκαναν να τον λατρέψουμε (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: 5 photos του Αλέξη Γραμματικού που μας έκαναν να τον λατρέψουμε (pics)

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι ο νέος αγαπημένος μας ήρωας.

Πέντε μόλις επεισόδια απομένουν μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών και σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής αντιλαμβανόμαστε πως θα δούμε κάποια πολύ δυνατά επεισόδια με εκπληκτικές ερμηνείες. Βέβαια αν κρίνουμε από τα δύο επεισόδια που έχουμε ήδη παρακολουθήσει και έχουμε συγκλονιστεί, δεν θέλουμε να φανταστούμε πώς θα είναι στη συνέχεια.

Επειδή όμως έχουμε μέρες για να σχολιάσουμε τα επεισόδια που έρχονται θα σταματήσουμε εδώ και θα ασχοληθούμε με έναν από τους πρωταγωνιστές. Με έναν που αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλον, και που με τη σκηνή της δολοφονίας του κλάψαμε όσο δεν φαντάζεσαι.

Σου έχει τύχει ποτέ να δεθείς με τους πρωταγωνιστές μιας σειράς που παρακολουθείς φανατικά; Ακριβώς αυτό έχουμε πάθει κι εμείς και γι’ αυτό ο θάνατος του εισαγγελέα Γραμματικού μας στοίχισε κάπως. Όταν μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το τρυφερό τετ-α-τετ Μιλτιάδη-Πηνελόπης στην κηδεία του Αλέξη και όσα είπε ο ένας στον άλλο, τότε τα δάκρυα μας έτρεξαν σαν ποτάμι.

Ο Αλέξης Γραμματικός ήταν ένας πολύ ντόμπρος χαρακτήρας στη σειρά και ο μόνος που δεν υποτάχθηκε στον Δούκα, παρά μόνο όταν τον απείλησαν με κάτι σημαντικό οικογενειακής φύσεως. Βέβαια ακόμη και τότε είχε τον τρόπο του για να μην γίνεται υποχείριο του άρχοντα του κάμπου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως θα αργήσουμε να ξεπεράσουμε τον θάνατό του. Αν συμπάσχεις τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Γιατί μπορεί ο Αλέξης Γραμματικός να σκοτώθηκε, όμως ο Σπύρος Σταμούλης είναι εδώ και είναι από τους αγαπημένους μας πια.

Μπήκαμε στο Instagram και βρήκαμε μερικές φωτογραφίες του (δεν είχε πολλές είναι η αλήθεια) οι οποίες μας έκαναν να τον αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ.

Θα τις δεις κάνοντας ένα scroll στη gallery που ακολουθεί.