Έγκυος για τρίτη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pic)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος για τρίτη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (pic)

Θα γίνει μαμά για τρίτη φορά.

Το 2021 μέχρι στιγμής έρχεται με εκπλήξεις σε κάθε νέο μήνα που διανύουμε. Και ο Μάιος έχει μία ακόμη απρόσμενη εγκυμοσύνη που δεν περιμέναμε με τίποτα να μάθουμε. Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram account της, στο οποίο μας έδειχνε την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η 42χρονη ηθοποιός θα γίνει μαμά για τρίτη φορά και μέσα από τα social media της, την είδαμε να κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα φορώντας το μπικίνι της και δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Κηρύττω επίσημα την έναρξη του καυτού καλοκαιριού», γράφει στο caption που συνοδεύει το story της και όπως θα δεις κι εσύ η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη. Δεν ξέρουμε σε ποιον μήνα της κύησής της βρίσκεται, ούτε μας ξεκαθάρισε αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι –τι σημασία έχει άλλωστε- όμως η φωτό της ήταν πραγματικά μια έκπληξη.

Η Jennifer Love Hewitt και ο σύζυγός της Brian Hallisay ανακοίνωσαν πρόσφατα πως θα γίνουν γονείς ξανά και όπως αντιλαμβάνεσαι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς στην επτά χρονών κόρη τους Autumn James και στον 5 ½ ετών γιο τους Atticus James.