Άγριες Μέλισσες: 23 tweets αποθέωσαν το δίδυμο Κακούρης-Κίτσου (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: 23 tweets αποθέωσαν το δίδυμο Κακούρης-Κίτσου (pics)

Αυτή τη σκηνή την περιμέναμε δύο ολόκληρα χρόνια.

Όταν οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν στη ζωή μας πριν από δύο χρόνια, είδαμε τον πατέρα των Σταμίραινων να πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς και λίγο αργότερα τις τρεις αδερφές να σκοτώνουνμε τα ίδια τους τα χέρια τον μεγάλο γιο των Σεβαστών, Σέργιο. Και θα μπορούσες να σκεφτείς πως ήταν κίνηση αντίποινα, αν όμως γνώριζαν την πραγματική αιτία θανάτου του πατέρα τους.

Την αλήθεια για το πώς πέθανε ο Γιώργης τη μάθαμε στην αρχή της δεύτερης σεζόν, όταν είδαμε τον Σέργιο να προτείνει στον Δούκα τον τρόπο με τον οποίο θα έβγαζαν από τη μέση τον πατέρα των κοριτσιών, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα χωράφια του.



Στο επεισόδιο της Δευτέρας έμαθε την αλήθεια και η Ελένη από τον Βόσκαρη, γεγονός που του είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο Σέργιος. Η Ελένη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, και φυσικά ετοιμάστηκε να πάρει εκδίκηση από τον Δούκα, προκειμένου να τον τιμωρήσει. Και μετά από δύο χρόνια (7 τηλεοπτικά) είδαμε τη σκηνή που τόσο περιμέναμε.

Η Ελένη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ετοιμάστηκε για τα χωράφια της μαζί με το άλογο και την καραμπίνα της, προκειμένου να συναντήσει τον Δούκα. Και η συνάντηση των τιτάνων πραγματοποιήθηκε. Η Μαρία Κίτσου και ο Λεωνίδας Κακούρης μας χάρισαν μια εκπληκτική σκηνή με φοβερές ερμηνείες και διαλόγους, η οποία ήταν αδύνατο να μη σχολιαστεί από τους Twitter fans της σειράς.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 23 tweets αποθέωσαν το δίδυμο Κακούρης-Κίτσου και πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Το Twitter γέμισε με σχόλια αποθέωσης και θαυμασμού για το υποκριτικό τους ταλέντο και το hashtag #AgriesMelisses έγινε trending πολύ νωρίς με πάνω από 5 χιλιάδες tweets.

Κι επειδή ανυπομονούμε για την εξέλιξη και για το τι θα συμβεί δεν σκοπεύουμε να χάσουμε ούτε το σημερινό επεισόδιο.