Το φλερτ του James Καφετζή με παίκτρια του Survivor φανερώθηκε μετά το παιχνίδι (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Το φλερτ του James Καφετζή με παίκτρια του Survivor φανερώθηκε μετά το παιχνίδι (photos)

Τελικά ο James Καφετζής δεν έχει μάτια μόνο για τη Maxine, την κούκλα Γερμανίδα κοπέλα του.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο James Καφετζής τα βρόντηξε και αποχώρησε από το Survivor.
Ακολούθησε μια μεγαλειώδης υποδοχή στην Ρόδο, ένα ταξίδι αστραπή στο Ζευγολατιό για την επανένωση με τον Νίκο Μπάρτζη και πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις.

Ο 24χρονος διοργανωτής boat parties ζει τη δημοσιότητα στο έπακρο αυτό το διάστημα αλλά ταυτόχρονα πρόλαβε να υιοθετήσει ένα νέο χόμπι, με το οποίο πρόδωσε και το φλερτ που είχε με παίκτρια του Survivor.



Ο James έπιασε τη ρακέτα και τα μπαλάκια του τένις και έκανε το πρώτο του μάθημα, αφιερώνοντάς το στην Melis Sezer. Η Melis είναι μια Τουρκάλα παίκτρια του φετινού Survivor, υπήρξε τενίστρια και τώρα παραδίδει ιδιωτικά μαθήματα τένις στη γείτονα χώρα.

Ο Καφετζής γνωρίστηκε με την όμορφη καστανή κοπέλα στο πάρτι ένωσης αλλά όπως φαίνεται ήρθαν κοντά και αργότερα.

Η 27χρονη, έχει κάνει ένα σταθερό ποστ από το ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο αγκαλιά με τον James, και τονίζει πως η φωτογραφία έχει τραβηχτεί την τελευταία ημέρα στο νησί και για τους δύο.

Είναι πιθανό τα δύο παιδιά να ταξίδεψαν μαζί από τον Άγιο Δομίνικο σε μια πτήση που διαρκεί πάνω από εννιά ώρες.

Πάντως, η αφιέρωση αυτή, έφερε το τρολάρισμα της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία τάγκαρε στο ποστ την πρώην κοπέλα του James, τη Maxine με τον Καφετζή να κάνει επικό σχόλιο.

Σχόλιο έκανε και η Τουρκάλα τενίστρια, η οποία έκανε και στόρι με τον James και ξεκάθαρα θέλει να παίξουν έναν αγώνα μαζί!
Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω.