Έναν χρόνο μετά η Alyssa Milano ακόμη παλεύει με τον κορονοϊό και αποκαλύπτει όσα πέρασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν χρόνο μετά η Alyssa Milano ακόμη παλεύει με τον κορονοϊό και αποκαλύπτει όσα πέρασε

Τι ανέφερε η πασίγνωστη ηθοποιός;

Τι και αν έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η πανδημία του κορονοϊού; Ακόμη βρίσκεται ανάμεσά μας και δυσκολεύει κατά πολύ την καθημερινότητά μας. Ο εμβολιασμός μέρους του πληθυσμού έχει βοηθήσει στην όλη κατάσταση, κι ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στην πρότερη ζωή μας που τόσο μας έχει λείψει.

Μέσα σε αυτούς που νόσησαν, αρκετοί ήταν και οι celebrities που μοιράστηκαν με το κοινό και τους fans τους την εμπειρία που βίωσαν με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που πέρασαν. Μία από αυτούς ήταν και η Alyssa Milano, η οποία τέτοιο καιρό περίπου πέρυσι ανακοίνωσε πως νόσησε από covid-19, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολύ βαριά συμπτώματα.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά η Alyssa Milano αποκαλύπτει πως ακόμη αντιμετωπίζει τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που της άφησε. Η ηθοποιός συμμετέχει σε έναν δημιουργικό συνασπισμό που καλεί τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, προκειμένου να τελειώσει πια όλο αυτό.

«Ήξερα ότι ήταν κάτι στο οποίο ήθελα να συμμετάσχω, γιατί δεν βλέπω πώς θα τελειώσει αυτό εάν δεν εμβολιάσουμε ανθρώπους - και αυτό δεν είναι μόνο οι άνθρωποι στη χώρα μας αλλά και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αν μπορώ να εκμεταλλευτώ την εμπειρία μου από το να έχω περάσει COVID και να μπορέσω να το γυρίσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους, τότε είμαι έτοιμη γι 'αυτό», ανέφερε αρχικά στο People.

Ανέφερε επίσης ότι εύχεται το εμβόλιο να υπήρχε πριν αρρωστήσει τόσος κόσμος, προσθέτοντας ότι εξακολουθεί να βιώνει δύσπνοια, αίσθημα παλμών της καρδιάς, ομίχλη του εγκεφάλου, εξάντληση και πόνους που αισθάνονται σαν να είναι σε σκελετικό επίπεδο τις περισσότερες ημέρες.

«Έχω τελειώσει με την καταπολέμησή του, οπότε έχω παραδοθεί στην ιδέα ότι αυτό μπορεί να είναι το πώς θα νιώθω τώρα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι περισσότερο, να πίνω πολύ νερό και να παίρνω τα συμπληρώματά μου και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια των Charmed είπε επίσης ότι αισθάνθηκε κάποια μικρή βελτίωση μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της.

«Νομίζω ότι υπήρξε κάποια βελτίωση, αν και δεν είναι ότι κάτι δεν μετριάστηκε πλήρως. Ένιωσα απλά λιγότερο από τα πάντα. Έκανα τη δεύτερη δόση την προηγούμενη Πέμπτη, και είχα λίγη ρίγη και πόνο, αλλά είναι πιο ανεκτό από το να υποφέρεις από COVID. Υπάρχουν τόσα πολλά που ακόμα δεν γνωρίζουμε, και με τις παραλλαγές και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να μεταλλαχθεί ο COVID, θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη ένα lockdown. Το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές για άτομα που είχαν COVID και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν COVID, να εμβολιαστούν», συμπλήρωσε.