Ο Channing Tatum ποζάρει ολόγυμνος και το Instagram «καταρρέει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Channing Tatum ποζάρει ολόγυμνος και το Instagram «καταρρέει»

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας.

Ο Channing Tatum είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άντρας και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Χωρισμένος τα τρία τελευταία χρόνια από τη Jenna Dewan, είναι και πάλι single (μετά τη σύντομη σχέση του με τη Jessie J) και ζει τη ζωή του στο έπακρον.

Εκτός από πολύ όμορφος βέβαια του αναγνωρίζουμε πως έχει κι ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. Και αν κρίνουμε από το post που έκανε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account του, είναι κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά.



Ο 41χρονος (αλήθεια νομίζαμε πως ήταν πιο μικρός) ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram account του, στο οποίο πόζαρε ολόγυμνος και δεν άφησε τίποτα απολύτως στη φαντασία μας. Ο Channing Tatum βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία που συμμετέχει «The Lost City of D», και μας έδωσε μια μικρή γεύση από το καμαρίνι του.

Δεν ξέρουμε τι είδους σκηνή θα γυρνούσε και πόζαρε εντελώς γυμνός, όμως ποιες είμαστε εμείς για να τον κρίνουμε; Το σίγουρο είναι πως αυτό ήταν το πιο sexy στιγμιότυπο της ημέρας και δικαιολογημένα «έριξε» το Instagram.

Δες και στη gallery παρακάτω γιατί ο Channing έγινε viral στο διαδίκτυο και γιατί όλοι μιλούσαν γι’ αυτόν.