Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood απέκτησε το πρώτο του παιδάκι (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood απέκτησε το πρώτο του παιδάκι (pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το διάσημο ζευγάρι.

Το 2021 είναι όλο εκπλήξεις μέχρι στιγμής και αυτό είναι κάτι που όσο να πεις μας χαροποιεί και ευχαριστεί. Μετά από όλα όσα βιώσαμε με την πανδημία τον τελευταίο χρόνο, χρειαζόμαστε λίγη χαρά και όμορφες ειδήσεις, ακόμη και αν αυτές δεν βρίσκονται κοντά μας αλλά μίλια μακριά.

Πολλές celebrities έγιναν ή θα γίνουν μανούλες μέσα στο 2021, και τι πιο όμορφο από το να ακούς για μια νέα ζωή να έρχεται στον κόσμο; Σε αυτές τις celebrities ανήκει και η 34χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Sam Esmail απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και ζουν την απόλυτη ευτυχία. «Τη Δευτέρα το πρωί, στις 8:13 π.μ., καλωσορίσαμε την κόρη μας στον κόσμο», έγραψε η 34χρονη star στο post της, που περιείχε δύο φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά και ένα αποτύπωμα από το μικροσκοπικό ποδαράκι της κόρης της.

Λίγη ώρα μετά ανέβασε ακόμη ένα post στο account της, με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, με το caption να γράφει: «δύο εβδομάδες πριν τη γέννηση της κόρης μας».

Η Emmy Rossum και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ποιος να τους αδικήσει. Το ζευγάρι κράτησε κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης και υπήρχαν μόνο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τις τελευταίες εβδομάδες. Την τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι, ήταν πέρυσι εν μέσω πανδημίας με μάσκες προσώπου.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.