Δε φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε η JLo πριν γίνει διάσημη

Δε φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε η JLo πριν γίνει διάσημη

Δε θα την φανταζόσουν ποτέ να δουλεύει σε γραφείο.

Μπορεί να εξακολουθεί να θέλει να είναι η «Jenny from the block» αλλά οι περισσότεροι θαυμαστές της γνωρίζουν πως η Jennifer Lopez είναι μια super star. Ό,τι κι αν κάνει σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί -πια τουλάχιστον- πως είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, super star, επιχειρηματίας και μια influencer που όμοιά της δεν υπάρχει άλλη.

Αλλά πριν γίνει μεγάλο όνομα της μουσικής και του κινηματογράφου, η Jennifer -όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν- ήταν μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Είχε μια φυσιολογική δουλειά, μια καθ' όλα φυσιολογική ζωή και μια επίσης φυσιολογική καθημερινότητα.

Τι δουλειά όμως έκανε πριν γίνει superstar;

Σύμφωνα με πληροφορίες η J.Lo πριν γίνει superstar είχε εργαστεί ως γραμματέας σε μια νομική υπηρεσία, αρχειοθετώντας φορολογικές δηλώσεις. Τη δεκαετία του 1980, η Lopez πέρασε τα Σάββατά της δουλεύοντας στο δικηγορικό γραφείο Thomas Lavin και έγινε επίσης εγκεκριμένη συμβολαιογράφος.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Thomas Lavin, η Lopez δούλευε σκληρά και ήταν υπόδειγμα εργαζόμενης.

«Είναι σπάνιο να ξέρεις, τι άνθρωπος είναι κάποιος, πριν τον προσλάβεις αλλά με την Jennifer ήξερα...» είπε στο Bronx Times-Reporter το 2014. «Ήμουν έκπληκτος με το τι μπορούσε να καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. ... Είμαι πεπεισμένος ότι θα είχε κάνει μια υπέροχη καριέρα στο γραφείο μας», τόνισε.

Όπως αντιλαμβανόμαστε μάλλον άφησε την δόξα στην Kim Kardashian η οποία έχει βαλθεί να πάρει το πτυχίο της στην Νομική και να ασκήσει το επάγγελμα. (εδώ γελάμε...)