Κάτια Ταραμπάνκο: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν περίμενες (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτια Ταραμπάνκο: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν περίμενες (vid)

Έκανε ένα μεγάλο βήμα και μας το αποκάλυψε στο Instagram.

Όταν ακούς το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό –και δικαιολογημένα- είναι το Greece’s Next Top Model. Αλήθεια θυμάσαι τη δεύτερη σεζόν του reality μοντέλων καθόλου; Η Κάτια είχε εντυπωσιάσει τους κριτές από τις οντισιόν ακόμη, καταφέρνοντας έτσι να περάσει στα bootcamp.

H πορεία της στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική και παρά τις κόντρες που δημιουργήθηκαν (λογικό μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες και με κοινό στόχο) κατάφερε να κατακτήσει τον στόχο της. Και ποιος ήταν αυτός; Να πάρει τον τίτλο του GNTM. Τι σημασία έχει που τον μοιράστηκε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου;

Η Κάτια μας απέδειξε πως όταν βάλει κάτι στόχο το πετυχαίνει και αυτό μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί. Αν θυμάσαι βέβαια παρά το γεγονός πως έκανε θετική εντύπωση από την αρχή, η Βίκυ Καγιά είχε ένα μόνο «πρόβλημα» με την εμφάνισή της και αυτό δεν ήταν άλλο από τα τατουάζ της Κάτιας.

Και αυτή ακριβώς είναι η αλλαγή που έκανε η Κάτια στην εξωτερική της εμφάνιση. Το όμορφο μοντέλο αποχωρίστηκε ένα από τα τατουάζ που είχε στο σώμα της κι εμείς μείναμε άφωνες γιατί πραγματικά εκπλαγήκαμε.



Όπως είδαμε στα stories της η Κάτια αφαίρεσε το τατουάζ που είχε ψηλά στον μηρό της και αν κρίνουμε από το βίντεο δεν ήταν κάτι για το οποίο στεναχωρήθηκε. Μάλλον τελικά είναι κάτι που ήθελε να κάνει.