Άγριες Μέλισσες: Μάχη ανάμεσα σε Δούκα-Κωνσταντή και το Twitter δόξασε τον Κουκουράκη (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Μάχη ανάμεσα σε Δούκα-Κωνσταντή και το Twitter δόξασε τον Κουκουράκη (pics)

Οι σκηνές των τελευταίων επεισοδίων είναι απλά επικές.

Δεν θέλουμε να σου γράφουμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, όμως γνωρίζεις και μόνη σου πλέον πως οι Άγριες Μέλισσες είναι με διαφορά η καλύτερη σειρά που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Η δεύτερη σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και κάθε επεισόδιο αυτές τις μέρες είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο.

Σκηνές, ηθοποιοί και ερμηνείες που μας αφήνουν άφωνες, και με μια αγωνία για τη συνέχεια της σειράς. Έχοντας διαβάσει όλα τα spoilers ανυπομονούμε όσο τίποτα να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, αρχής γενομένης από σήμερα που η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του γιου της.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως ας μιλήσουμε λίγο για τη σκηνή που μας έκανε εχθές να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τον Γιάννη Κουκουράκη. Ο Κωνσταντής πιάστηκε στα χέρια με τον Δούκα μετά τις κατηγορίες της Ελένης για τον πατέρα της, με τον δεύτερο να τον χαστουκίζει μπροστά σε όλους.

Ποιος είδε τον Κωνσταντή και δεν τον φοβήθηκε ήταν η συνέχεια, με όσους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Ο Κωνσταντής ανέβηκε ακόμη περισσότερο στα μάτια μας μετά από αυτή του την κίνηση να τα βάλει και να «διαγράψει» τον Δούκα, και το Twitter φυσικά τον αποθέωσε γι’ αυτό.

Ο Γιάννης Κουκουράκης μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε εάν η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της αποφασίσει να ολοκληρώσει εδώ τον κύκλο του Κωνσταντή.