Διαζύγιο Brangelina: Μεγάλη ήττα για την Angelina Jolie, καλά τα νέα για τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διαζύγιο Brangelina: Μεγάλη ήττα για την Angelina Jolie, καλά τα νέα για τον Brad Pitt

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον χωρισμό τους.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016 όταν κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Το διάστημα που μεσολάβησε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και για τους δύο, με τον Brad Pitt να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, κάτι που εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν συνέβη ποτέ.

Το διαζύγιο τους βγήκε περίπου δύο χρόνια αργότερα, όμως «πάλευαν» ακόμη για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε εχθές, έξι χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η ηθοποιός δεν ήθελε τα παιδιά της να έρχονται σε επαφή με τον πατέρα τους, ο οποίος διεκδικούσε κοινή επιμέλεια αλλά το δικαστήριο δεν τη δικαίωσε.

Ο δικαστής έλαβε μια προσωρινή απόφαση στην υπόθεση, δίνοντας στον Brad και την Angelina 50/50 κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των 5 ανηλίκων παιδιών τους. Ο Maddox είναι 19 ετών και δεν υπόκειται στην απόφαση. Η Jolie διεκδικούσε μόνη της την επιμέλεια και εκείνη την εποχή ήθελε ο Brad να έχει μόνο επισκέψεις με επίβλεψη. Ο δικαστής θεώρησε ότι τα επιχειρήματά της ότι ο Brad δεν ήταν κατάλληλος γονέας δεν ήταν αξιόπιστα.

Μια πηγή που συνδέεται με τον Brad ανέφερε στο TMZ, «πως πετάει στα σύννεφα». Η απόφαση είναι «προσωρινή», αλλά συνήθως οι προσωρινές αποφάσεις είναι απλώς τυπικές προτού καταστούν οριστικές, έγραψε η NY Post για την απόφαση.DPG Network