Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε το χατίρι στον James και το Twitter «τρελάθηκε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε το χατίρι στον James και το Twitter «τρελάθηκε»

Τις τελευταίες ώρες το Twitter «φλέγεται».

Το Survivor βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και παρά την έκπληξή μας, μέσα στο reality επιβίωσης δεν βρίσκεται κανένα από τα δύο φαβορί που περιμέναμε πως θα είναι νικητής του παιχνιδιού.

Πρώτα ο James Καφετζής και μετά ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησαν οικειοθελώς από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και πλέον τους απολαμβάνουμε και τους βλέπουμε μέσα από τα social media. Φυσικά μετά την εξέλιξη αυτή αναρωτιόμαστε ποιος θα μπορούσε να είναι ο νικητής του παιχνιδιού, όμως δυσκολευόμαστε να τον βρούμε, αφού όσοι έμειναν είναι σχεδόν ισάξιοι.

Επειδή όμως τώρα δεν ψάχνουμε τον νικητή του Survivor, αλλά τι συνέβη και έχει πάρει «φωτιά» το Twitter είμαστε εδώ για να λύσουμε την απορία σου.

Το πρωί ο Νίκος Μπάρτζης ήταν trend στο Twitter και ο λόγος ήταν ένας. Μετά από διαβουλεύσεις και προσπάθειες τριών ημερών η Άννα Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής κατόρθωσαν να πείσουν τον Νίκο να φτιάξει λογαριασμό στο Twitter και όπως αντιλαμβάνεσαι επικράτησε ο απόλυτος χαμός.

Το ένα σχόλιο διαδέχθηκε το άλλο, το hashtag #NikosMpartzis πήρε φωτιά και οι Twitter fans υποδέχθηκαν τον Νίκο στην πλατφόρμα με τιμές αρχηγού κράτους. Φυσικά ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε στα σχόλιά τους και αυτό θα το δεις και στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.