MasterChef 5: Ρεσιτάλ από σχόλια στο Twitter για τη μάχη ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύση

Sabine Camhi
MasterChef 5: Ρεσιτάλ από σχόλια στο Twitter για τη μάχη ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύση

Οι δύο διαγωνιζόμενοι δίνουν μάχη για μια θέση στον μεγάλο τελικό!

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξανδρος αντιμετώπισε τη Μαρίνα και η Μαργαρίτα μαγείρεψε με αντίπαλο τον Διονύσιο για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έκριναν ως την πιο αδύναμη προσπάθεια αυτή του Αλέξανδρου ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef. Αντιθέτως, η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Μαργαρίτα, η οποία πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Σήμερα θα δούμε τις τέσσερες μάχες ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύση που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Μαργαρίτα για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef.


https://www.instagram.com/p/CPYvZu5K4pf

Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο τους είχαν πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν από πέντε υλικά ο καθένας. Στην συνέχεια, κλήθηκαν μέσα σε μισή ώρα να δημιουργήσουν ένα νόστιμο, τεχνικά άρτιο και ιδιαίτερο πιάτο. Στην δεύτερη δοκιμασία, οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν τρία πιάτα του Αναστάσιου Μαντή, εκφραστή της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και ένας από τους πρώτους Έλληνες σεφ που προωθεί τη βιωσιμότητα.

Ποιος είναι άραγε αυτός που θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό; Θα μάθουμε σε λίγο…

Μέχρι τότε, δες στην gallery παρακάτω πως αντέδρασε το Twitter στην σημερινή δοκιμασία!