Affleck-Lopez: H επανασύνδεση είναι οριστική και τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Affleck-Lopez: H επανασύνδεση είναι οριστική και τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

H έκπληξη της χρονιάς είναι ξεκάθαρα αυτή.

Τα τελευταία χρόνια είχαμε πολλές επανασυνδέσεις τις οποίες περιμέναμε να δούμε κάποια στιγμή, με πιο σημαντική από όλες εκείνη της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt. Μετά τον χωρισμό της πρώτης από τον Justin Theroux τον Φεβρουάριο του 2018, πολλοί ήταν αυτοί που ήλπιζαν και περίμεναν αυτοί οι δύο να γίνουν και πάλι ζευγάρι.

Και μπορεί αυτό να μη συνέβη ποτέ, όσο και αν το θέλαμε, η έκπληξη όμως μας ήρθε από άλλη Jennifer. Το μόνο πράγμα που δεν σκεφτήκαμε, και για την ακρίβεια δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό κανενός, όταν χώρισε η Lopez με τον Alex Rodriguez, ήταν η επανασύνδεση της με τον Ben Affleck.

Οι εξελίξεις είναι πολλές έναν μήνα τώρα και όλοι οι Bennifer fans κοντεύουν να τρελαθούν με όλα αυτά που κυκλοφορούν. Και γιατί συμβαίνει αυτο; Γιατί κανείς δεν βγαίνει υπεύθυνα να πει πως είναι πράγματι και πάλι μαζί. Και εδώ λοιπόν είναι το θέμα. Η Jennifer που λες και ο Ben Affleck σκόπευαν να κάνουν έκπληξη για τη σχέση τους με ένα post στα social media. Τι πήγε λάθος σε όλο αυτό και δεν έγινε όμως αφήνοντάς τους όλους με την αγωνία;

Στα τέλη Απριλίου οι παπαράτσι απαθανάτισαν πρώτοι τον Ben Affleck να μπαίνει στο σπίτι της JLo (οι φωτογραφίες που ήδη κυκλοφορούσαν) και κάπως έτσι το πλάνο ακυρώθηκε. «Έμεινε στο σπίτι της τον Απρίλιο και εκείνη σχεδίαζε να κάνει μια ανακοίνωση ότι είναι και πάλι μαζί στο Instagram account της. Όλα έχουν να κάνουν με το συγχρονισμό για εκείνη», ανέφερε μια πηγή στην Page Six.

Και κάπως έτσι χάθηκε η πιο epic ανακοίνωση της χρονιάς.