Η Μαρίνα πήρε προβάδισμα για τον τελικό και τα σχόλια είναι επικά (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρίνα πήρε προβάδισμα για τον τελικό και τα σχόλια είναι επικά (photos)

Πάμε για τον τελικό του MasterChef και το Twitter δίκασε με τα σχόλιά του.

Όχι μία αλλά δύο ημέρες θα κρατήσει αυτός ο ημιτελικός του MasterChef 5 ανάμεσα στον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι δύο παίκτες, λιγότερο αγαπημένοι του κοινού εξαιτίας των φαρμακερών σχολίων τους, έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με πέντε υλικά τα οποία επέλεξαν μέσα σε πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων.

Η βαθμολογία και των δύο ήταν ίδια οπότε με την ισοψηφία προχώρησαν στην επόμενη δοκιμασία.



Εκεί καλεσμένος chef ήταν ο Τάσος Μαντής, εκφραστής της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας που ασχολείται με την καλλιέργεια βοτάνων και μυρωδικών στον προσωπικό του κήπο και είναι από τους πρώτους Έλληνες σεφ που προωθεί τη βιωσιμότητα.

Διονύσης και Μαρίνα έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με ντομάτα και φράουλες σε ζύμωση, το οποίο κατάφεραν και οι δύο να υλοποιήσουν σωστά.

Οι τρεις κριτές με τη βαθμολογία τους και το οκτάρι που έδωσαν και στους δύο παίκτες, συνέχισαν τη λογική της ισοπαλίας αλλά ο guest κριτής και δημιουργός του πιάτου ήταν εκείνος που τελικά έδωσε έναν βαθμό παραπάνω στη Μαρίνα, χαρίζοντάς της ένα μικρό προβάδισμα της μιας μονάδας στη Ντεμολλάι.

Τι είπε το Twitter για τη μικρή αυτή νίκη της Μαρίνας απέναντι στον Διονύση;

Αρχικά, τα σχόλια ήταν επικά αλλά δεν αφορούσαν τους ίδιους τους παίκτες και τις μαγειρικές επιδόσεις τους αλλά την παραγωγή, που τραβάει από τα μαλλιά τον ημιτελικό.