Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έκλαψε και δάκρυσε μαζί του το Twitter (photos+vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έκλαψε και δάκρυσε μαζί του το Twitter (photos+vid)

Δες 24 tweets που αποθέωσαν την ερμηνεία του Γιάννη Κουκουράκη.

Όσο πλησιάζει το τέλος της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών, τόσο τα επεισόδια που προβάλλονται κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι κάθε μέρα όλο και καλύτερες, σε σημείο που αν υπήρχε η δυνατότητα να δώσεις κάποιο βραβείο όσκαρ, το έκανες με μεγάλη ευκολία.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, και τελευταίο της εβδομάδας αυτής, ο Δούκας πήρε κατά κάποιον τρόπο αυτό που του άξιζε, αφού προδόθηκε από κόρη και αδερφή, η Μυρσίνη έδιωξε τα παιδιά της από το σπίτι γιατί δεν στήριξαν τον πατέρα τους και ο Κωνσταντής έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, κάνοντας ακόμη και το Twitter να δακρύσει με το υποκριτικό του ταλέντο.

Σε περίπτωση που δεν παρακολούθησες το επεισόδιο μάθε πως ο Κωνσταντής μετά από όλα όσα έγιναν, έκανε ακόμη μια αποκάλυψη και αυτή στον Νικηφόρο, με τον οποίο έχει έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

Δακρυσμένος, καταρρακωμένος και πνιγμένος στις ενοχές αποκάλυψε στον Νικηφόρο τι συνέβη το βράδυ που πέθανε ο Γιάννος, με τον αδερφό του να μένει κυριολεκτικά άφωνος. Φανερά μετανιωμένος και τρομαγμένος ο Κωνσταντής άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, κάνοντας το Twitter να δακρύσει και να κλάψει μαζί του.

Έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως έχει το μεγαλύτερο και καλύτερο character development στη δεύτερη σεζόν της σειράς, και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο. Το Twitter υποκλίθηκε στο υποκριτικό του ταλέντο -λογικό- και στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 24 tweets που αποθέωσαν τον «ήρωα» τόσο σαν Κωνσταντή, όσο και σαν Γιάννη Κουκουράκη.

Να σημειωθεί δε πως το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/5) συγκέντρωσε πάνω από πέντε χιλιάδες tweets στο hashtag #AgriesMelisses.