Κωνσταντίνου και Ελένης: Η selfie Μάνθου - Πέγκυς θα αλλάξει γνώμη και στη Ράντου

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η selfie Μάνθου - Πέγκυς θα αλλάξει γνώμη και στη Ράντου

«Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη, έλα να βγάλουμε μια selfie μαζί»! Κι αυτό έγινε.

Έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια από την προβολή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ΑΝΤ1 και τις δεκαετίες αυτές, η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Ελένης Ράντου συνεχίζει να προβάλλεται στο Youtube με τεράστια επιτυχία από γενιά σε γενιά.

Καθώς «Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν μετά από τόσες δεκαετίες στο HBO Max και τα reboot σειρών από τη δεκαετία του 90 είναι το απόλυτο must, η ιδέα επιστροφή του Κωνσταντίνου και Ελένης φάνταζε ιδανική και η κοινή φωτογραφία του Μάνθου Φουστάνου και της Πέγκυς Καρρά, κατά κόσμον Βασίλη Κούκουρα και Μαρίας Λεκάκη, έγινε viral στο Instagram συγκντρώνοντας μέχρι στιγμής περισσότερα από 15 χιλιάδες likes.

pegki manthos

Ξανά στην τιβί το Κωνσταντίνου και Ελένης;

Μέχρι πριν έναν μήνα τουλάχιστον οπότε και η Ελένη Ράντου, βρισκόμενη στην καρέκλα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε με περισσή αυτοπεποίθηση πως δεν θα ήθελε να επανέλθει η αγαπημένη σειρά στις οθόνες μας με νέα επεισόδια:
«Αν δεν ήταν η καραντίνα δεν θα έκανα τηλεόραση. Ζορίζομαι πολύ. Όταν συνηθίζεις το θέατρο θες να ξεχάσεις την τηλεόραση. Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος».

Η δήλωση αυτή είχε έρθει σε κόντρα με τη δήλωση του τηλεοπτικού Μάνθου, άκα Βασίλη Κούκουρα στον ίδιο καναπέ της ίδιας εκπομπής έναν χρόνο νωρίτερα.



Ο Κούκουρας ως καλεσμένος του Γρηγόρη, είχε τηλεφωνήσει στον άερα της εκπομπής στη Λεκάκη, σε έναν διάλογο που ξύπνησε αναμνήσεις:

«Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», είπε ο ηθοποιός τότε με τη Λεκάκη να απαντά:
«Βασιλάκη μου! Πού είσαι, ρε Μάνθο, μοναδική μου αγάπη;»

Ο Κούκουρας φανερά συγκινημένος τότε είχε παραδεχτεί πως ο ίδιος και η τηλεοπτική του παρτενέρ θα έκαναν ένα sequel ακόμα και με μπαστούνια!
«Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά τώρα στο πλατό, που γυρίζονται πολύ ωραία σίριαλ, δεν ξέρω αν περνάνε έτσι. Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα.Υπήρχε το σενάριο, υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες».

Η επική selfie Κούκουρα- Λεκάκη

Κι ύστερα, ήρθε αυτή η selfie των δύο ηθοποιών μετά από 21 χρόνια στο κρεβάτι να κοιτούν ο ένας τον άλλο χωρίς κανείς να γνωρίζει αν ετοιμάζουν κάποια νέα τηλεοπτική συνεργασία ή κάποια διαφήμιση.



Ο κόσμος στα σχόλια του ζητάει με ενθουσιασμό λίγο ακόμα Κωνσταντίνου και Ελένης κι εσύ παρακαλάς να ακούσει τα σχόλια και η Ελένη… Ράντου.

Δες την επική σέλφι παρακάτω.