«Τα Φιλαράκια»: Το reunion της σειράς έρχεται και στην Ελλάδα

«Τα Φιλαράκια»: Το reunion της σειράς έρχεται και στην Ελλάδα

Οι Friends maniac έχουν ήδη ξετρελαθεί με τα νέα!

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά και μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως είναι το γεγονός της χρονιάς (για να μην πούμε της δεκαετίας)!

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, μετά από 17 χρόνια από τότε που η σειρά έριξε τίτλους τέλος, και επιτέλους επιστρέφουν με ένα επεισόδιο άκρως απολαυστικό.

Το cast της επιτυχημένης σειράς όπως έχουμε μάθει εδώ και καιρό, επιστρέφει με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Μας έλειψαν πολύ. Δες τις καλύτερες στιγμές τους στο video που ακολουθεί...



Το καστ της θρυλικής σειράς, «συναντά» ξανά τους Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους! Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.



Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουνίου λοιπόν το STAR, στις 23:15, φέρνει στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς, με την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας και εμείς θα είμαστε σίγουρα συντονισμένες στους δέκτες μας...

Δες το trailer της σειράς...