MasterChef 5: Το κοινό απαιτεί να είναι η Μαργαρίτα νικήτρια (photos)

MasterChef 5: Το κοινό απαιτεί να είναι η Μαργαρίτα νικήτρια (photos)

Το Twitter μίλησε!

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι σίγουρα μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες reality των τελευταίων χρόνων. Η φιναλίστ του MasterChef 5, από την αρχή του παιχνιδιού, έλαβε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο κυρίως για τον χαρακτήρα της, τη γλυκύτητα και την απλότητά της. Είναι χωρίς αμφιβολία το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη χαρά της όταν κέρδισε το silver award και φώναζε πως επιτέλους βρήκε τα χρήματα για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χρήστο Καλομοίρη; Έκανε σαν μικρό παιδί.

H Μαργαρίτα, βέβαια, είναι και πολύ καλή μαγείρισσα. Απόδειξη το γεγονός ότι πέρασε στον τελικό του MasterChef 5 σε μια σκληρή μονομαχία με αντίπαλό της, τον Διονύση. Με 29 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και την guest chef, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, της οποίας και ήταν το πιάτο, η Μαργαρίτα κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, που τόσο επιθυμούσε.

Το γεγονός αυτό, αλλά και συνολική παρουσία της στο reality μαγειρικής, έκανε τον κόσμο του Twitter να πανηγυρίζει.

Ή μάλλον… Το κοινό έχει αποφασίσει ήδη ότι δεν πρέπει, δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος νικητής του MasterChef 5. Η Μαργαρίτα αξίζει να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μόλις δεις και τα 14 tweets, στην παρακάτω gallery, θα καταλάβεις ότι… η νίκη της Μαργαρίτας είναι αδιαπραγμάτευτη!

Θέλεις να διαβάσεις κι αυτό: MasterChef 5: Ο Διονύσης έπιασε στο στόμα του τον Τζιοβάνι και το Twitter αντέδρασε!