Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν στην Ελλάδα τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν στην Ελλάδα τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του (video)

Η ζωή του Greek Freak γίνεται ταινία της Disney!

Την είδηση ότι η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία μετέδωσε η εκπομπή του ALPHA, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι πρόκειται για μια παραγωγή της Disney, η οποία θα ασχοληθεί με τα παιδικά χρόνια του Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα ακολουθώντας τα βήματά του μέχρι το NBA και τις διακρίσεις που έχει λάβει.

Στην Ελλάδα τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με πολλές σκηνές να έχουν γυριστεί στα Σεπόλια. Εκεί, άλλωστε, μεγάλωσε και έζησε με την οικογένειά του ο Greek Freak. Μάλιστα, το συνεργείο βρέθηκε ήδη και στο σπίτι του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, αλλά και στο γήπεδο μπάσκετ όπου έκανε την προπόνησή του, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέτρα ήταν δρακόντεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και οι ένοικοι των πολυκατοικιών γύρω από το σημείο που έγιναν τα γυρίσματα πληρώθηκαν για να μην απαθανατίσουν απολύτως κανένα στιγμιότυπο από τη διάρκεια των γυρισμάτων. Καθόλου περίεργο, βέβαια, αν σκεφτείς πως πρόκειται για μια παραγωγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που δεν θα ρίσκαρε να βγει προς τα έξω ούτε ένα πλάνο από την ταινία.

Η ταινία θα έχει τίτλο «Greek Freak», όπως δηλαδή είναι και το παρατσούκλι του Αντετοκούνμπο. Ο Uche Agada θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στον πρώτο ρόλο της καριέρας του. Στο πλευρό του θα βρεθεί η ηθοποιός, Yetide Badaki, που θα παίξει τη μητέρα του, Vera, και ο Dayo Okeniyi, που θα υποδυθεί τον πατέρα του αθλητή, Charles.

Στην παραγωγή υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Το σενάριο έχει αναλάβει ο Arash Amel και τη σκηνοθεσία ο Akin Omotoso.

Δες στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ALPHA: