Φιλαράκια: Φοίβη και Lady Gaga τραγουδούν μαζί το λατρεμένο Smelly Cat! Πρέπει να το ακούσεις!

Sabine Camhi
Φιλαράκια: Φοίβη και Lady Gaga τραγουδούν μαζί το λατρεμένο Smelly Cat! Πρέπει να το ακούσεις!

To «Smelly cat» ίσως ξεπερνά ακόμα και το «I’ll be there for you» των τίτλων!

Το τραγούδι «Smelly cat» δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από το reunion επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε στις 27 Μαΐου από την πλατφόρμα της HBO, και είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει στην τηλεόραση το 2021.

Το «Friends: The Reunion», συγκέντρωσε για μια τελευταία φορά τους πρωταγωνιστές, Kudrow, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, και David Schwimmer, στο θρυλικό πλατό Stage 24, όπου γράφτηκε η πιο γλυκιά ιστορία τηλεοπτικής εμμονής μας.Το τραγούδι για... το βρωμερό γατί της Φοίβης το ακούσαμε για πρώτη φορά στην 2η σεζόν των Friends στο επεισόδιο με τίτλο «The one with the baby on the bus» και έγινε γρήγορα η πιο εμβληματική μελωδία της σειράς.



Για το reunion επεισόδιο όμως, η Φοίβη (Lisa Kudrow) δεν το τραγούδησε μόνη της. Η Lady Gaga έκατσε μαζί της στον διάσημο κίτρινο καναπέ The Central Perk, το οποίο ήταν το στέκι των πρωταγωνιστών, για να τιμήσει τον παράξενο και υπέροχο κόσμο της Φοίβη.Η Lady Gaga είναι η αληθινή Φοίβη της εποχής μας!



«Ευχαριστούμε που ήσουν το άτομο για όλους μας στο «Friends», δεν είμαι σίγουρη αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος να το πω, αλλά η διαφορετική ή αυτή που ήταν πραγματικά ο εαυτός της» είπε η Gaga στην Kudrow και εκείνη απάντησε: «Σε ευχαριστώ, κι ευχαριστώ που το συνεχίζεις εσύ αυτό». Προς το τέλος της ερμηνείας, μια gospel χορωδία εισέβαλε στο καφέ, για να βοηθήσει στα φωνητικά.

«Αυτό ήταν πραγματικά πολύ καλό» είπε με χιούμορ η Kudrow. «Αυτό ήταν τόσο υπέροχο ... εξακολουθώ, όμως, να πιστεύω ότι είναι καλύτερο το τραγούδι όταν το λέω μόνη μου».

Για να δεις αυτήν την συγκινητική ερμηνεία πάτα αυτό το link

Δες φωτογραφίες από το reunion στην gallery παρακάτω:

ps

Θέλεις να τραγουδήσουμε μαζί τις δύο πρώτες στροφές; Είναι πολύ αγχολυτικό να ξέρεις!

Smelly Cat, Smelly Cat,
What are they feeding you?
Smelly Cat, Smelly Cat,
It's not your fault
They won't take you to the vet
You're obviously not their favorite pet
Smelly Cat, Smelly Cat,
It's not your fault