Η JLo το παίζει σε διπλό ταμπλό! Συναντιέται και με άλλον πρώην (video)

Η JLo το παίζει σε διπλό ταμπλό! Συναντιέται και με άλλον πρώην (video)

Σε ησυχία δεν κάθεται η star!

Ένα από τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς ήταν ο χωρισμός της Jennifer Lopez με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Alex Rodriguez. Η διάλυση του αρραβώνα τους, λίγους μήνες πριν ορίσουν ημερομηνία γάμου, αποτέλεσε hot νέο σε όλη την υφήλιο.

Το θέμα, όμως, με την Jennifer Lopez και… τις σχέσεις της είχε και συνέχεια. Αμέσως μετά τον χωρισμό με τον Arod, η Λατίνα star εθεάθη με τον πρώην της, Ben Affleck.

Συγκεκριμένα, στα τέλη Απριλίου paparazzi απαθανάτισαν τον Ben Affleck να μπαίνει στο σπίτι της Jennifer Lopez και, μάλιστα, αν αυτό δεν συνέβαινε, οι δυο τους λέγεται ότι θα έκαναν δημόσια ανακοίνωση μέσω Instagram ότι είναι και πάλι μαζί. Έτσι, τουλάχιστον, υποστήριξε πηγή στην Page Six.

Τα τελευταία νέα της Page Six, πάντως, λένε πως η Jennifer Lopez εθεάθη και με άλλον πρώην της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Miami με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Marc Anthony. Πηγή ανέφερε ότι η Lopez συναντήθηκε έξω από το W Hotel South Beach με τον Anthony και όχι μόνο… Ήταν και πολύ χαρούμενη και γλυκιά μαζί του, ενώ το ραντεβού τους κράτησε περίπου δύο ώρες.

Τώρα... το τι τρέχει μεταξύ τους είναι μια άλλη υπόθεση. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για λόγους που αφορούν τα δύο παιδιά τους ή έχει αρχίσει ένα νέο ειδύλλιο και πάλι ανάμεσά τους; Ο χρόνος θα δείξει!