Σίσσυ Χρηστίδου: Η ξεχωριστή μέρα και ο καταιγισμός ευχών (photos)

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ξεχωριστή μέρα και ο καταιγισμός ευχών (photos)

Ήταν η μέρα της σήμερα!

Υπάρχουν κάποια κλασικά υποκοριστικά ονόματα, όπως Μαίρη, Σία ή Νατάσσα, που ξέρεις πολύ καλά από πού προκύπτουν. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλα που σου ταλανίζουν το μυαλό μέχρι να καταλάβεις ποιο είναι τελικά το βαπτιστικό όνομα. Τέτοια παραδείγματα; Μπέττυ, Σίσσυ κ. ά.

Και σε αυτήν την κατηγορία γυναικών ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου. Αν δεν αποκάλυπτε η ίδια πώς τη λένε, ούτε που θα καταλάβαινε κάποιος ποιο είναι το πραγματικό όνομά της. Ή μάλλον… θα μάντευε ανάμεσα σε πολλά. Τελικά, σήμερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε το βαπτιστικό της όνομα μιας και ήταν η ονομαστική της εορτή.

Θεοδοσία έχει βαπτιστεί η Σίσσυ Χρηστίδου και σήμερα γιόρταζε. Οι συνεργάτες και οι φίλοι της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», που παρουσιάζει, έσπευσαν να της ευχηθούν «χρόνια πολλά, με υγεία»! Η παρουσιάστρια έλαβε, μάλιστα, και πολλές ανθοδέσμες με λουλούδια και γενικά γιόρτασε… όπως έπρεπε!

Δεν ήταν λίγες, βέβαια, και οι ευχές που δέχτηκε στα social media. Οι φίλες της έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία με τις ανθοδέσμες που δημοσίευσε, αλλά και να την κάνουν tag σε Insta Stories.

Δες στην παρακάτω gallery όλες τις ευχές που δέχθηκε η Σίσσυ και το χαμόγελο ευτυχίας της! Πάτα και το play στα δύο βίντεο! Η Σίσσυ πραγματικά μοιάζει πολύ χαρούμενη.



https://www.instagram.com/p/CPc3wLLFXC4