Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο

Φαίνεται πως όλα πήγαν καλά για τον παρουσιαστή.

Την Τετάρτη το πρωί η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα βρισκόταν τις επόμενες μέρες στο πλατό της εκπομπής λόγω ενός προβλήματος υγείας. Χωρίς να γίνει συγκεκριμένη, εξήγησε πως ο συνάδελφός της έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, όπως είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, αλλά και οι συνεργάτες του Δημήτρη στο ραδιόφωνο του ρυθμού 9.49. Απλώς ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο που έπρεπε να γίνει.

Και ενώ την Πέμπτη 28/5 η Φαίη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μια χαρά και πως όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο, μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστό αν ο παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του.

Ένα Insta Story του, όμως, μας έκανε να πιστεύουμε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πια στο σπίτι του και, μάλιστα, είναι καλά. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο και στην gallery, ο παρουσιαστής είχε μια συνομιλία στο κινητό με τους κολλητούς του φίλους και σχολίαζαν τη σειρά Ragnarok, που έβλεπαν ο καθένας μόνος του.

Πάτα το play και δες το story του Δημήτρη. Μπες και στην gallery να δεις την αλήθεια για το χειρουργείο που αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο znews.gr!

Περαστικά και σιδερένιος!