Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και εντυπωσιάζει

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και εντυπωσιάζει

Πιο hot από ποτέ!

Το GNTM είναι ένα πετυχημένο πρόγραμμα που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε σεζόν. Τόσο οι απαιτητικές και εντυπωσιακές δοκιμασίες που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενοι, όσο και οι ίντριγκες και οι τσακωμοί τους μέσα στο σπίτι, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Και, βέβαια, κάθε σεζόν υπάρχουν οι παίκτες που ξεχωρίζουν και έχουν στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Παρασκευή Κερασιώτη. Πρόκειται για τη μελαχρινή κοπέλα, που κατάφερε να φτάσει στον τελικό μαζί με τον Ανδρέα και τον Ηρακλή και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Η Παρασκευή, από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το GNTM, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του modeling. Έχει δεχθεί προτάσεις από διάσημους Οίκους Μόδας και έχει κάνει πολύ όμορφες συνεργασίες.

Πάτα εδώ για να δεις όσα είχε πει ο Γιώργος Καράβας για την Παρασκευή Κερασιώτη και την επαγγελματική πορεία της

Το μοντέλο έχει, όμως, και έναν πολύ όμορφο αισθητικά λογαριασμό στο Instagram, όπου και μοιράζεται στιγμές της επαγγελματικής της πορείας και τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που κάνει. Το τελευταίο της post ίσως να είναι μέρος κάποιου επαγγελματικού concept, ίσως και όχι!

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια ultra sexy πόζα της Παρασκευής, που κυριολεκτικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών το Instagram. Τα σχόλια και τα likes «πήραν φωτιά» και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο μιας και… το μοντέλο ποζάρει topless.

Για να δεις τη φωτογραφία κάνε scroll στην παρακάτω gallery!