Γιώργος Καράβας: Το GNTM, η τηλεόραση και η οικογένειά του (video)

Γιώργος Καράβας: Το GNTM, η τηλεόραση και η οικογένειά του (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Καράβα.

Το πρώτο Instagram live του Queen με άνδρα καλεσμένο είναι γεγονός. Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε μια όμορφη κουβέντα με τον coach του GNTM3, Γιώργο Καράβα, μιλώντας για όλα. Για το GNTM3 και την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση, για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, για τον χώρο του modeling και -φυσικά- για την υπέροχη οικογένειά του.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Γιώργο Καράβα να μιλά για το πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο Greece’s Next Top Model 3. Αρχικά, είπε πως η manager του, του πρότεινε να πάει για δοκιμαστικό στο reality show και έτσι έγινε. Ο Γιώργος έκανε το δοκιμαστικό, είχε ένα feeling πως όλα θα πάνε καλά και -τελικά- μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας ενημερώθηκε πως προχωρά η συνεργασία και αναλαμβάνει τον ρόλο του coach των συμμετεχόντων.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν είχε καθόλου άγχος αν θα τα καταφέρει, γιατί πολύ απλά ήθελε να είναι ο εαυτός του. Και πιστεύει πως τα κατάφερε! Όσο για επόμενο κύκλο του GNTM; Φυσικά και θα υπάρξει μιας και το show γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όμως ο Γιώργος Καράβας ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επίσημη συζήτηση με το κανάλι για το αν θα είναι στον επόμενο κύκλο.

Στη συνέχεια της ενδιαφέρουσας κουβέντας, η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε τον Γιώργο Καράβα, αν του άρεσε αυτή η πρώτη επαφή με την τηλεόραση. Το μοντέλο απάντησε πως η τηλεόραση τού άφησε πολύ γλυκιά γεύση, ήταν πολύ χαρούμενος που πήγαινε κάθε μέρα σε αυτήν τη δουλειά και πως γενικά τον ενδιαφέρει. Θα ήθελε, δηλαδή, να ασχοληθεί με την τηλεόραση κάνοντας, βέβαια, κάτι που να έχει σχέση με το αντικείμενό του.

Σε αυτήν τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να μη γίνει λόγος και για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την κάθε είδους βία στον εργασιακό χώρο. Ο Γιώργος Καράβας είπε πως επικροτεί κάθε γυναίκα και άνδρα που έχει το θάρρος να μιλήσει δημόσια για το δικό του βίωμα, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει βιώσει στη δουλειά του κανενός είδους βία. Σε περίπτωση που του συνέβαινε, ίσως και να το έλεγε δημόσια.

Τέλος, το διάσημο μοντέλο μίλησε και για την υπέροχη οικογένειά του. Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια και έχει δύο παιδάκια. Όπως είπε, είναι ένας καλός μπαμπάς. Μπορεί να μην περνάει όλη την ημέρα μαζί με τα παιδιά του λόγω πολλών υποχρεώσεων, όμως φροντίζει να περνά ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο μαζί τους. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως «νιώθει πως κάνει κάτι καλά». Εισπράττει αγάπη και ολοκλήρωση από τα παιδιά του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις όλη τη συνέντευξη με τον Γιώργο Καράβα.

https://www.instagram.com/p/CLM-ffGA8VZ

Διάβασε ακόμα: Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα να κυνηγήσω μια καριέρα στο εξωτερικό»