Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με μαγιό και το ενθαρρυντικό μήνυμα

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με μαγιό και το ενθαρρυντικό μήνυμα

Για άλλη μια φορά η ηθοποιός και παρουσιάστρια έδειξε πόσο θετικός άνθρωπος είναι.

Η Δανάη Μπάρκα κρατά παρέα στο τηλεοπτικό κοινό από Δευτέρα ως Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή της «Πάμε Δανάη». Είναι, όμως, και μια δεινή χρήστης του Instagram μιας και μέσα από εκεί φροντίζει σχεδόν καθημερινά να επικοινωνεί με τους 187.000 followers της.

Η Δανάη έχει κάνει πολλά posts για τον αγαπημένο της παππού, τον οποίο έχει χάσει, και έχει μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια. Έχει κάνει, όμως, και δημοσιεύσεις, που αφορούν το body shaming συμβουλεύοντας το κοινό της να αγαπήσει τον εαυτό του και να μην ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας με το σώμα του.

Γενικά, η θετική της αύρα είναι διάχυτη και θα το καταλάβεις και από παλαιότερες δηλώσεις που έχει κάνει στο παρακάτω βίντεο.



Η σημερινή της ανάρτηση, πάντως, είναι εξίσου ενθαρρυντική και πάρα πολύ hot. Η Δανάη Μπάρκα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ποζάρει στο Instagram φορώντας ένα ultra chic, floral μπικίνι, το οποίο «αγκαλιάζει» τις καμπύλες της.

Δες εδώ ένας άλλο βαθυστόχαστο μήνυμα που είχε στείλει η Δανάη στους ακόλουθούς της

Έχει στολίσει τα μαλλιά της με μαντήλι και έχει δώσει στον φακό το πιο όμορφο χαμόγελό της. Και, φυσικά, ως συνήθως, έχει στείλει ένα αισιόδοξο, όμορφο μήνυμα σε όλους τους followers της. Δες τι συμβουλεύει όλους η Δανάη Μπάρκα και... σίγουρα θα χαμογελάσεις.