Γιώργος Καράβας: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη του και «λιώνει» από αγάπη (photo)

Γιώργος Καράβας: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη του και «λιώνει» από αγάπη (photo)

Η τρυφερή αγκαλιά τους είναι η πιο ωραία εικόνα που θα δεις σήμερα!

Πριν την εμφάνισή του στο GNTM, ο Γιώργος Καράβας δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό. Η καριέρα του στο modeling και η διαμονή του σε χώρες του εξωτερικού δεν τον είχαν φέρει σε καμία απολύτως επαφή με τα τηλεοπτικά δρώμενα της Ελλάδας.

Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, ο Γιώργος «έμπαινε» στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε Δευτέρα και Τρίτη μιας και είχε τον ρόλο του coach του GNTM και έτσι αγαπήθηκε πολύ. Αμέσως, οι συνεντεύξεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του έφταναν στο φως της δημοσιότητας.

Πατώντας αυτό το link μπορείς να δεις όλα όσα είπε για τη ζωή του και την καριέρα του ο Γιώργος Καράβας αποκλειστικά στο Queen.gr!

Το μοντέλο έχει κάνει διεθνή καριέρα και έχει συνεργαστεί με γνωστούς Οίκους Μόδας, όπως Hermes, Jean Paul Gaultier και Vivienne Westwood. Έχει δημιουργήσει, όμως, και μια όμορφη οικογένεια.

karavas styl

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με τη nail artist, Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Κι ενώ ως τώρα δεν συνήθιζε να μοιράζεται με τους followers τους φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, τελικά… το έκανε!

Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram account του μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, που μόλις τη δεις θα «λιώσεις». Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καράβας δείχνει το πρόσωπο της κορούλας του και μπορείς να τη δεις στην παρακάτω gallery.

Άκου και την επική ατάκα της μικρής όταν είδε τον μπαμπά της να ποζάρει με τη Βίκυ Καγιά.