Νατάσσα Μποφίλιου: Αυτή η φωτογραφία αποκάλυψε πώς θα είναι σε 20 χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νατάσσα Μποφίλιου: Αυτή η φωτογραφία αποκάλυψε πώς θα είναι σε 20 χρόνια

Θα είναι σίγουρα μια γοητευτική γυναίκα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις αξιόλογες τραγουδίστριες της γενιάς της. Έχει πολύ ωραία φωνή, που σε κάνει κάθε φορά που την ακούς ν' ανατριχιάζεις. Την κατατάσσουμε -χωρίς δεύτερη σκέψη- στις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της!

Μπορεί να είναι fan των social media, όμως όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ τόσο στα posts όσο και στα stories που ανεβάζει. Όλες οι δημοσιεύσεις της αφορούν κυρίως τη δουλειά της.

Σπάνια θα δεις ν'ανεβάζει φωτογραφίες με την οικογένειά της ή πιο προσωπικές στιγμές με φίλους της. Τα stories της περιλαμβάνουν στιγμές δημιουργίας με τους πολύ στενούς της συνεργάτες όπως τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη.



Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως όταν η τραγουδίστρια ανεβάζει μια δική της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι fans της ενθουσιάζονται και δε σταματούν να κάνουν comments, να στέλνουν μηνύματα και να εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Το story όμως που ανέβασε αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετικό απ' όσα μας έχει συνηθίσει. Η φωτογραφία που ανέβασε έδειχνε τη Νατάσσα Μποφίλιου τώρα, και τη Νατάσσα 20 χρόνια μετά. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Playstore/Appstore με τις οποίες μπορεί κανείς να επεξεργαστεί με φίλτρα τις φωτογραφίες του και να τις φτιάξει όπως εκείνος θέλει. Η Νατάσσα Μποφίλιου αυτή τη φορά μας εξέπληξε με το story της και πραγματικά δε σταματούσαμε να τη χαζεύουμε!

Μπορείς λοιπόν να φανταστείς πώς θα είναι σε 20 χρόνια η αγαπημένη σου τραγουδίστρια;



Μπες στην gallery να δεις το τώρα και το μετά. Τι λες; Την αναγνωρίζεις;